[Faction Server] - Parlayan Karpuz - Resmi Faction Sunucusu -

alper080

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar size mükemmel bir faction server tanıtıcam.

İP : ParlayanKarpuz.Nitrado.Net

[Serverde sürekli online yetkililer vardır. Geldiğinizde beni bulun size yardımcı olurum(GameOverTC)]

İP : ParlayanKarpuz.Nitrado.Net

şu an server 21/36. server 36 kişi olunca vip çekilişi olucak bence hemen yetişin !

Serverde lapis ve boss larla kasılmak çok kolay.Başlayalı daha 2 gün oldu yinede bisürü set dizdim yani kasılmak çok kolay.Zaten gelirseniz ben yardımcı olurum :)

Yetkili Kadrosu :

[Kurucu]Cenker
[Kurucu]Emre
[Admin]Dogu
[Pluginer]Kaan
[Builder]Rasim

Warplar :

1) Market :

2)Orman :

3)Arsalar :

(Chunklar Yüklenmemiş)

4)P4 Boss

5)P5 Boss

6)P6 Boss:

7) Lapis :

8)Hammadde :

9) Jail

10) Spleef (Arena 2)

Bunlar Dışındaki Diğer Warplar :
11)Simyacı
12)Rain Eventi
13)Maden Eventi
14)Bilgi
15)Avcı
16)Balıkcı
17)Vip Hammadde
18)Vip Bilgi
19)İstek
20)Enchant
21) Örs
22)Su Parkı
23)Parkur

Eğer Yardıma İhtiyaç Duyarsanız Beni Bulabilirsiniz :)

Serverin Youtube Kanalına Abone Olmayı Unutmayın :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Eğer bu sunucu gerçekten resmi(!) ise "resmi" olmayan sunucuların hali vahim demektir...

Aktae3675

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Kardeşim beni admin yaparsan sana skinli premium veririm serverinde kirliliğe sebep olmam skaype akta3675​

SonTurkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
admin bana mal dedi bende yetkin gg dedim ip ban attı? olurmu böyle server şöyle mallara yetki vermeyin beaa[DOUBLEPOST=1437892795,1437892717][/DOUBLEPOST]plugin paketi çalıntıymış piçe bak hele sen yazdı bide.[DOUBLEPOST=1437893075][/DOUBLEPOST]videolarınıza dislike atıyorum ve tanıdığım herkesede attıracağım :)

EmreAga

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
admin bana mal dedi bende yetkin gg dedim ip ban attı? olurmu böyle server şöyle mallara yetki vermeyin beaa[DOUBLEPOST=1437892795,1437892717][/DOUBLEPOST]plugin paketi çalıntıymış piçe bak hele sen yazdı bide.[DOUBLEPOST=1437893075][/DOUBLEPOST]videolarınıza dislike atıyorum ve tanıdığım herkesede attıracağım :)
Kusura Bakma Ama serverki adminler kimseye kolay kolay mal demez demekki sinirlendirmişsin haketmişsinde.

Cenker520606

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Emrenin dedigi gibi kimse kolay kolay adminlerden mal demez sinirlendirmissindir ondan ve sunuda söliyim attıgın disliklar bizim umrumuzda degil ne kadar dislike at sen o adamın emegini calmıs olursun :) biz oakdar orda emek sarfedip video cekiyoruz sen gelip dis atıyorsun istedigin kadar at emek hırsızı :)

SonTurkk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
düşünmüyorum video çekmeyi byee byee :')[DOUBLEPOST=1437910240,1437910194][/DOUBLEPOST]Karpuz götünüze girisn bu arada