Faction Servere Yaptığım Hediye Map ! |Süper Bir Çalışma ! | Bakmadan Geçme |

StarCraftik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
StarCraftik
Gururla Sunar.
Yapımı:4Saat
Düzenlemeler Dekorlar Tabelalar Ve Market İçin Dahil !

Yapım-1

Yapım-2

Yapım-3

Yapım-4

Yapım-5

BİTTİ-6

HAVADAN

SPAWN BÜYÜK OLDUGUNDAN
MC BÖYLE BAZI YERLERİ ÇEKERKEN
SİLİYO İYİ FORUMLAR
<< YORUMLARINIZI BEKLİYORUM >>

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O kadar da güzel değil, gereksiz özgüvenini anlayamadım..

L

LifeTaker

Ziyaretçi
4 saatlik bir uğraş fazla değil mi sence de :? Dağlar world edit ile kısa sürede hazırlanmış zaten, yapılarda aynı şekilde fazla özensiz, sular direk fill komutuyla yapılmış

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak Artık Faction'larda Modern&Medieval Yapılar Kullanılması Sinirime Gidiyor ..

Ya Modern Kullanırsın Ya Da Medieval ..

StarCraftik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
4 saatlik bir uğraş fazla değil mi sence de :? Dağlar world edit ile kısa sürede hazırlanmış zaten, yapılarda aynı şekilde fazla özensiz, sular direk fill komutuyla yapılmış
Anlatamadım Galba Marketin Tabelalarıyla 4saat diom yapı 1 2 saatte bitti[DOUBLEPOST=1409568685,1409568628][/DOUBLEPOST]
Bak Artık Faction'larda Modern&Medieval Yapılar Kullanılması Sinirime Gidiyor ..

Ya Modern Kullanırsın Ya Da Medieval ..
Ben Sadece Dağların Arasına Kurulmus Bir Şehir Gibi Yapmayı Planladım :)[DOUBLEPOST=1409568716][/DOUBLEPOST]
fill komutu kullanmıyom hcyl cyl ile açıyorum kuyuları sonra o alanı seçim //replace 0 8 :D el alışkanlıgı