Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar soru başlıkta açık sizce hangisi daha gelirli[DOUBLEPOST=1406573129,1406573055][/DOUBLEPOST]Birde server factionmu olursa deneyimli arkadaşlar arıyorum konunun linkini Profilinden bakabilirsiniz
seçeneklerde yok ama rpg olmazsa faction hg artık bezdiriyor, hs alanında nerdeyse untulacak kadar az yenilik yapılıyor faction sürekli güncel. ama rpg sorarsan @eLvvNt in dediği gibi fikir lazım bende fikir adamıyım sor bana 10 tane fikir söylerim tabii buradan diil
bence en kolayı rpg tabii bana göre yani faction en kolayı ama 5 günlük ömrü oluyor 1 yıllık alsanda sana tavsiyem rpg kur ilk gün girenleri 1 yıl sonra hala sunucunda bulabiliyorsun mükemmel bi duygu tabii mmorpg diil yani white list falan olmaz direk açık olucak.
20 ye 4, olayı iyi ancak neye göre iyi plugin sayısı nedir citizens skript kullanıyor musun? bunları bilmek gerekiyor eğer kullanıyorsan 30-40'ı aşmışsa plugin sayısı bence yetmeyebilir :/
Alınma ama sırf spleef içim server açmak mantıksızlık gibi geliyor kişi sayısını 32 yapıp ramı 3 yaptım daha hesaplı geliyor 10 tl fark bana göre az 2 ayı garanti artık
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.