Factionmu hunger games mi ?

can200170

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar soru başlıkta açık sizce hangisi daha gelirli[DOUBLEPOST=1406573129,1406573055][/DOUBLEPOST]Birde server factionmu olursa deneyimli arkadaşlar arıyorum konunun linkini Profilinden bakabilirsiniz

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Farklı bir tarz eklemek en gelirli olur. Tabi onun için fikir lazım :D . Onun dışında gelir sizin yeteneğinize bağlıdır ture değil.
L620 kullanıyor...

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
seçeneklerde yok ama rpg :) olmazsa faction hg artık bezdiriyor, hs alanında nerdeyse untulacak kadar az yenilik yapılıyor faction sürekli güncel. ama rpg sorarsan @eLvvNt in dediği gibi fikir lazım bende fikir adamıyım :D sor bana 10 tane fikir söylerim tabii buradan diil :S

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
bence en kolayı rpg tabii bana göre yani faction en kolayı ama 5 günlük ömrü oluyor 1 yıllık alsanda sana tavsiyem rpg kur ilk gün girenleri 1 yıl sonra hala sunucunda bulabiliyorsun mükemmel bi duygu :) tabii mmorpg diil yani white list falan olmaz direk açık olucak.

can200170

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Önerilerin için teşekkürler bu arada herkeze bir sorum olacak 20 kişiye 4gb ram fazlamı gelir ona göre kişi sayısını arttıracağım

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
20 ye 4, olayı iyi ancak neye göre iyi plugin sayısı nedir citizens skript kullanıyor musun? bunları bilmek gerekiyor eğer kullanıyorsan 30-40'ı aşmışsa plugin sayısı bence yetmeyebilir :/

can200170

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aslında hunger games serveri açmayı düşünüyorum 20 kişide az görüldü

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
hg için 20 az en az 45 olmalı ki raklamın iyi olası lazım

can200170

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Alınma ama sırf spleef içim server açmak mantıksızlık gibi geliyor kişi sayısını 32 yapıp ramı 3 yaptım daha hesaplı geliyor 10 tl fark bana göre az 2 ayı garanti artık

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
yok ya öyle değil Hungergames ve Spleef açarsın daha iyi olur yada hungergames yap oda iyi

can200170

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet hungergames mantıklı geliyor herkeze önerileri için teşekkürler