FACTİONS TANITIM / AYARLARI

alp türk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu Plugin Ne İşe Yarar :
Bu Plugin Oyuna Klan Sistemini Ekler.Klan Sistemi Sayesinde Bir Serverde Yaptıgınız Kaleyi Koruma Altına Alabilirsiniz.

Bu Pluginin Özellikleri:
  • Bu Plugin Sayesinde Evimiz Güvende Olur.
  • Bu Plugin Sayesinde Bir Birlik Olusturup Serverin Krali Olabilirsiniz
  • Bu Plugin Sayesinde Dostlar Edinebilirsiniz.
Bu Pluginde Oyunculara Verilmesi Gereken Permler:
  • - factions.autoclaim
  • - factions.chat
  • - factions.claim
  • - factions.create
  • - factions.deinvite
  • - factions.description
  • - factions.disband
  • - factions.help
  • - factions.home
  • - factions.invite
  • - factions.join
  • - factions.kick
  • - factions.leave
  • - factions.list
  • - factions.map
  • - factions.mod
  • - factions.money.balance
  • - factions.open
  • - factions.power
  • - factions.sethome
  • - factions.show
  • - factions.tag
  • - factions.title
  • - factions.unclaim
BU PLUGİNİN AYARLARI:
  • /f config econCostCreate [RAKAM] ----------> Bu Ayar Klanin Kac K'ya Kurulacagini Ayarlar 10000 yazarsanız Klan Kurma Bedeli 10K'dır.
  • /f config econCostOwner [RAKAM] --------> Bu Ayar Klan Liderinin Kac Paraya Değistiginin Ayarıdır.
  • /f config econCostSethome [RAKAM]---------> Bu Ayar Klan Evinin Kac Paraya Değişeceginin Ayarıdır.
BU PLUGİNİ YÜKLEDİM AMA CHATTE KLAN İSİMLERİ DOĞRU CIKMIYOR:
Essentials pluginin config dosyasına giriyoruz.Sonra ctrl+f e basıp essentials chat yazıyoruz.Essentialsin chat Bolumunde
[format: '<{DISPLAYNAME}> {MESSAGE}' ] Diye bir bölüm vardır.Bu Bölümü [format:'<{FACTION}{DISPLAYNAME}> {MESSAGE}' ]yaparak bu sorunu cozmus oluyoruz.

Gelelim Linke:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bu Linke Tıklayıp Sağ Üstteki Download Sekmesine Tiklayip Dosyayi İndirebilirsiniz.

Factions Wiki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bu siteden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

ByGreat734

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
/login sifre şeklinde giriş yapıldığını hepimiz biliyoruz.Mesela bir adam yanlış yazdı.7login sifre şeklinde yazınca, giriş yapmadan gözükmemesi gerekirken, factions plugininden dolayı gözüküyor.Aynı şey adminlerde de oluyor.Adminlerin hesaplarına login yapmadan 20 saniye girme şansları oluyor, neler neler diyorlar.Servera zarar veremiyorlar fakat; oyuncular etkileniyor.
Nasıl çözebilirim? Sadece factions kaldırılınca çözülüyor.

alp türk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
WildSkeleton konun altlarında sorunun cozumu var / Bygreat o bence factions la alakalı bir sey degildir login yapmadan chati engellersen sorun kalmaz diye düsünüyorum

alp türk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modum Şöyle Bir Şey Var Bazı Serverlerde Factions.map kullanılmıyor yani tek tek yazmamın sebebi bu factions.map kullanmayan serverler biliyorum factions map bence factions serverin keyfini kacirior :)

ByGreat734

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
alp türk factions varken gözüküyor, yani giriş yapmadan yazı yazılıyor, factions'u kaldırınca giriş yapmadan yazı yazılmıyor.