Farm Plugini lazım[Çok Acil Yardım]

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar farm plugini mesela belli biyerde karpuz var onu kese biliyosun ve otomatik olarak kendini tekrar ekiyor ama eşya istemeden hiçbir şey gitmicek özet:karpuzu kesince yeniden çıkıcak

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekürler ama bir serverde görmüştüm karpuzu kesiyosun yeniden çıkıyo ben buldum ama illahaki tohum olması lazım :(

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş dediğim plugin buda bak adamın elindeki tohum eksiliyo o olmaması lazım :/

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
sana zahmet olcak şu pluginin config dosyası garibime gitti biş baksana belki ayar vardır

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Evet bu plugin isinize yarayabilir. Ama sizin istediginz gibi degil, envanterden alinan tohumlar ile yapiliyor. Ve sizin icin config dosyasinda baktim ama bunun ayari icinde yok sanirim. Ama bir sans olabilir java dosyasindan, envaterden tohum almasini soyleyen satirlari silersek, teorik olarak sizin istediginiz gibi calisacaktir. Tabi ben bir deneyebilirim ama kendime java konusunda pek guvenmem ama yine de Katip de danisabilirsin belki sana yardimci olabilir.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Evet su an bakiyorum ama bulmam ve hatasiz duzeltmem uzun surebilir. Tabi hatasiz duzeltebilirsem.[DOUBLEPOST=1375465377,1375464624][/DOUBLEPOST]Aslinda buldum o satirlari ama sanirim Katip e danismam gerecek su an vakit kaybetmemeliyiz.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Evet su an bakiyorum ama bulmam ve hatasiz duzeltmem uzun surebilir. Tabi hatasiz duzeltebilirsem.[DOUBLEPOST=1375465377,1375464624][/DOUBLEPOST]Aslinda buldum o satirlari ama sanirim Katip e danismam gerecek su an vakit kaybetmemeliyiz.

Buyur, plugini istediğiniz hale getirdim. Ancak bu istediğiniz plugin mi bilmiyorum.
Kaynak kodlarından envanterde tohum olup olmadığını kontrol etmesini isteyen kısımları çıkardım.
Artık envanter kontrolü yapmadan çalışıyor, ancak dediğim gibi istediğin plugin bu muydu bilmiyorum.
Buyur, buradan indirebilirsin:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ekleme: Mesajı yeni gördüm, geç cevap yazdığım için üzgünüm.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
saroun değil pulugine bakıyorum istemediğim olsa bile uğraştığın beli çok saol[DOUBLEPOST=1375528137,1375509099][/DOUBLEPOST]olmadı bi blok kırınca 3 tohum geliyo çok saçma olmuş ve hayla tohum alıyor :( ama uğraştıın için saol yinede farm plugini lazım

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Müsait bir zamanda tekrar bakarım. Plugini hiç açıp da denememiştim :D