Yardım Fatal error occured (4): s3.amazonaws.com

kannak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bende minecraft var güzel çalışıyor oynuyorum aynısını arkadaşa yükledik oyunu açıyoruz ismi yazıyoz girerken Fatal error occured (4): s3.amazonaws.com hatası veriyor nasıl düzeltiriz.

ÖMER748

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bende minecraft var güzel çalışıyor oynuyorum aynısını arkadaşa yükledik oyunu açıyoruz ismi yazıyoz girerken Fatal error occured (4): s3.amazonaws.com hatası veriyor nasıl düzeltiriz.

/Edit:Ben daha önce bu hatayla karşılaşmadım belki arkadaşının bilgisayarına uygun değildir.

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
çözümünü bilen yokmu bunun :/
çok yanlış düşünüyorsunuz pc yetmezliği değil arkadaşım şimdi %appdata% oraya .minecraftın içinde bin dosyası vardır o boş olduğu için açılmaz indirdiğin dosyadan bin dosyasını kopyala %appdata% yapıştır sorun çözüür

memog

Marangoz
En iyi cevaplar
0
eger internet yokken force update yaparsanca o haraolur nt telefondantqzıyorum boxo çıla bikşr

dogadan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sweet! I've just received my free minecraft giftcode!

>> Minecraftcodes.info <<

dewilraw123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkdaşlar ilk önce çalıştırı açıyoruz sonra %appdata% yazıyoruz ondan sonra entere basıp açılan klasörün içinde .minecraft yazıyo içine giriyorsunuz orda eksik dosyalar war kendi attıgınız dosyaları onradaki dosyalarla eşitliyoruz we oyunun tadını çıkarıyoruz :D[DOUBLEPOST=1369920120,1369920008][/DOUBLEPOST]

arkadaslar yukarıdakı arkadasın dedigi dogru ama tam vermemiş bilgileri

RutkayTR

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar banada aynı hata oldu tamam bin dosyasını indireceğim ama nerden lütfen yardım edin çok ihtiyacım var.Okuduğunuz için saolun.

*np*simsek

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
arkadaslar yardım edin 1.7.2 ye forge yükledim
Gave up trying to download
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
for job 'Version & Libraries'
Job 'Version & Libraries' finished with 2 failure(s)!
bu hatayı veriyor nolur yardım edin

Berke Mutlu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet kardeş benimde aynısı nolur yardım[DOUBLEPOST=1388250260,1388250222][/DOUBLEPOST]bide hiç mod yüklemedim sıfırdan başladım minecrafttı ayrı ayrı sitelerden 20 kere sildim indirdim olmuyo