FearlessFC 1.7/1.8 Faction

Anket Güzelmi

• Evet Böyle Devam Edebilirsin

Kullanılan: 2 50.0%
  • Bir Kere Daha Dene Kardeşim

Kullanılan: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle EsSelamın Aleyküm Dostlar Sunucumuzda Alım Vardır Sunucu İp FearlessFC.nitrado.net
Bu İpden Bağlanarak Bizle oynayabilir
Bu Formu Doldurarak Bizim Ekibimize Katılabilirsin

:papağan:Usta Pluginer:papağan:
Not:Sunucumuzda Pluginlerde sıkıntı yoktur Fakat eksiklerimiz vardır
:creeper:Ad:creeper::
:örümcek:Soyad:örümcek::
:iskelet:Yaş:iskelet::

:koyun:Skype:koyun::
:notch:Pluginler ile aranı bize anlat:notch::

:altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın:

:epantolon:Reklamcı:epantolon:
:apantolonAd:apantolon:
:dpantolon:Soyad:dpantolon::

:ekask:Yaş:ekask::
:çakmak:Sunucumu Tercih Edersiniz Forum mu:çakmak::
:barut:Arkadaş Kitle Durumun:barut::
:altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın:
Reklamcı Özellikleri;
Özel Tag
Özel Kit
Feed
Fly
1 Tane Hediye Oduncu Sandığı
2 Tane Hediye Madenci Sandığı
:altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın::altın:

İLETİŞİM;
Server İp:FearlessFC.nitrado.net

Redstonejunki

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
:creeper:Ad:creeper:: EFE
:örümcek:Soyad:örümcek:: YANIK
:iskelet:Yaş:iskelet:: 14
:koyun:Skype:koyun:: efeberat8
:notch:Pluginler ile aranı bize anlat:notch:: ÇOK DA İYİ OLMAASA İDARE EDER

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:creeper:Ad:creeper:: EFE
:örümcek:Soyad:örümcek:: YANIK
:iskelet:Yaş:iskelet:: 14
:koyun:Skype:koyun:: efeberat8
:notch:Pluginler ile aranı bize anlat:notch:: ÇOK DA İYİ OLMAASA İDARE EDER
Dostum Pluginer Olarak Usta Birini Arıyoruz Normalde Ben Skripter ve pluginer olduğum çok sunucu var fakat bir yandan sunucu bir yandan pller zor geliyor ben diğer yorumlar gelene kadar cevap veremeyeceğim

-_-Oyun Bitince Şahda Piyonda Aynı Kutuya Girermiş.-_-

Redstonejunki

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
servedeyim gelsene bi bide skype eklersmin

HÜSEYİN KARDEŞ SKYPE EKELRSMİN ÖZEL KONUSALIM SERVER E GLEİRSMİN BİDE

CandY52

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Usta Pluginer:papağan:
:creeper:Ad:creeper:: Alperen
:örümcek:Soyad:örümcek:: TÜRKMEN
:iskelet:Yaş:iskelet:: 16
:koyun:Skype:koyun:: Know.Kral
:notch:Pluginler ile aranı bize anlat:notch:: Bircok serverde Pluginerlik yaptigimdan Herseyini Kardesim gibi bilirim :)

zacerxx

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
:epantolon:Reklamcı:epantolon:
:apantolonAd:apantolon: Gökhan
:dpantolon:Soyad:dpantolon:: Sürer
:ekask:Yaş:ekask:: 14
:çakmak:Sunucumu Tercih Edersiniz Forum mu:çakmak:: Forum
:barut:Arkadaş Kitle Durumun:barut:: Çok iyi

Zamion101

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Umarım bu konuda pluginer alımları için başvuran arkadaşlar pluginer kavramını yanlış anlamamıştırlar. Pluginer kelime anlamı olarak Plugin Developer Türkçe manası Plugin Geliştiricileri'dir. Yani bazı kullanıcılar gelip ben pluginerim diyor 1-2 soru soruyorsun öküzün trene baktığı gibi kalıyorlar buradaki konuyu açan arkadaş Plugin paketi yaptırmak yada şu plugin eksik hemen şunu ekleyelim işte sen ekle falan değil burada arkdaşımızın istediği en başta 0'dan sunucuya özel olarak plugin kodlatmak. Kaldığı bir pluginin kodlanmasında bir fiyat vardır. Bazı geliştiriciler saatlik bazı geliştiriciler sabit bazı geliştiriciler ise belli bir kod satırında bir miktar para alırlar. Herneyse konumuz bu değil lütfen pluginer alımlarında başvurmadan önce konuyu açan arkadaşın ne istediğini anlayarak açın kaldı ki konuyu açan arkadaşta
:notch:Pluginler ile aranı bize anlat:notch:: gibi bir soru sorarak algıyı değiştirmiş konu açarken lütfen daha düzgün ve isteğinize uygun bilgiler vererek/isteyerek konunuzu açınız iyi forumlar...
NOT: BU YAZIDA KİMSEYİ KÜÇÜK DÜŞÜRME VEYA AZARLAMA GİBİ BİR DURUM YOKTUR!

Hüseyin09123

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Umarım bu konuda pluginer alımları için başvuran arkadaşlar pluginer kavramını yanlış anlamamıştırlar. Pluginer kelime anlamı olarak Plugin Developer Türkçe manası Plugin Geliştiricileri'dir. Yani bazı kullanıcılar gelip ben pluginerim diyor 1-2 soru soruyorsun öküzün trene baktığı gibi kalıyorlar buradaki konuyu açan arkadaş Plugin paketi yaptırmak yada şu plugin eksik hemen şunu ekleyelim işte sen ekle falan değil burada arkdaşımızın istediği en başta 0'dan sunucuya özel olarak plugin kodlatmak. Kaldığı bir pluginin kodlanmasında bir fiyat vardır. Bazı geliştiriciler saatlik bazı geliştiriciler sabit bazı geliştiriciler ise belli bir kod satırında bir miktar para alırlar. Herneyse konumuz bu değil lütfen pluginer alımlarında başvurmadan önce konuyu açan arkadaşın ne istediğini anlayarak açın kaldı ki konuyu açan arkadaşta
:notch:Pluginler ile aranı bize anlat:notch:: gibi bir soru sorarak algıyı değiştirmiş konu açarken lütfen daha düzgün ve isteğinize uygun bilgiler vererek/isteyerek konunuzu açınız iyi forumlar...
NOT: BU YAZIDA KİMSEYİ KÜÇÜK DÜŞÜRME VEYA AZARLAMA GİBİ BİR DURUM YOKTUR!
Dostum Bende Mesajını okuduktan Sonra Fark Ettim Teşekkürler

:creeper:Ad:creeper:: Alperen
:örümcek:Soyad:örümcek:: TÜRKMEN
:iskelet:Yaş:iskelet:: 16
:koyun:Skype:koyun:: Know.Kral
:notch:Pluginler ile aranı bize anlat:notch:: Bircok serverde Pluginerlik yaptigimdan Herseyini Kardesim gibi bilirim :)
Sevgili Arkadaşım Seni Skype Adresinden Ekledim Kabul Edebilirmisin

Zamion101

Marangoz
En iyi cevaplar
0
@Redstonejunki dostum sen gozume cok carpiyorsun girdigim her konuda konuyu acan kisi hangi yetki duzeyinde yetkili almaya kalktiginda bir bakiyorum sen konuyu acan arkadasin tum kriterlerine uyar bir sekilde her konuda bir basvuru formun var. Bizim insanimiz afedersiniz ama anladigim kadariyla yetki icin bi tarafini vericek duruma gelmis. Senden baska bir kisi daha var oda gozume carparsa onada 2 cift lafim olucak.

AdaGrsy

yok
En iyi cevaplar
1
Not:Sunucumuzda Pluginlerde sıkıntı yoktur Fakat eksiklerimiz vardır

:creeper:Ad:creeper:: Ada
:örümcek:Soyad:örümcek:: Gürsoy
:iskelet:Yaş:iskelet:: 22
:koyun:Skype:koyun:: Skype yok k.b facebook atıyorum:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

:notch:Pluginler ile aranı bize anlat:notch::

WeewS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
:creeper:Ad: Uğur
:örümcek:Soyad: Altun
:iskelet:Yaş: 17
:koyun:Skype: live:ugurardaaltun
:notch:Pluginler ile aranı bize anlat: Kendim plugin yazıyorum. Bazen para ile satıyorum bazen de plugini bozuk olan serverlara yardım amaçlı bu işi yapıyorum. Ayrıca sizin serverinizda birkaç eksik plugin gördüm alınırsam irtibate geçiniz.