FeldoraNETWORK | Emek Factions | 9 GB Ram | Seviye | Efekt | Görev | Edit | Meslek | Hile Koruması

BytRue

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Kopyalanabilir İp Adresi
Play.Feldoranw.com
mc.feldoranw.com
oyna.Feldoranw.com
FeldoraNw.com

Anacondas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki sistemler MineTurk ve MuzCraft adlı sunucudan alınmış emeksiz bir sunucu. HIRKIZ SUNUCU
Başarısızlıklarınızın devamını dilerim..

Saygılarımla Anacondas :D

Anacondas

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben daha yazmıyorum sunucularına giderek ve mineturk/muzcraftın sunucusuna giderek herşeyin alıntı olduğunu görebilirsiniz.

BytRue

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Uzatmaya gerek yok kardeşim tehdit ettiginin ses kaydı var bunu batihost a ileticegim

MustafaCengiz11

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
B
Al işte birisi daha :pof:

Bencede uzatma sunucumdan birşeyler çalmayı bırakın yeter sizinle düzgün konuşuyorum.
Bu zamanda alıntı olmayan servermi kalmış dostum :) editle geç bunu yazarak forum baltalamaktan başka eline bir şey geçmiyor madem pluginlerini hiçbir serverde görmek istemiyorsan kimseyle paylaşmaman lazimdi iyi forumlar !

XXSpookyDragonXX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
B

Bu zamanda alıntı olmayan servermi kalmış dostum :) editle geç bunu yazarak forum baltalamaktan başka eline bir şey geçmiyor madem pluginlerini hiçbir serverde görmek istemiyorsan kimseyle paylaşmaman lazimdi iyi forumlar !
Malesef böle insanlar azda olsa popüler olunca biryerleri kalkıyor doğru söylüyorsun herkese açık paylaştıktan sonra çalıntı diye baltalamak kadar saçma bir şey yok ona bakılırsa onunda çalıntı birsürü sistemi var şöle diyelim -/chest sistemi sizin mi hayır ozmn onu yazan kişiden çalmış mı oluyosunuz hayır sadece kullanmış oluyorsunuz nede olsa bedava plugin adam kullanmak için koymuş bunu anlayamayacak düzeyde insanlar var neyse başarılarının devamını dilerim