Finalistler ve Oylama | Topluluk Görünüm Yarışması

4karasavasc444

Demir Madencisi
Mesajlar
252
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
82
Puanları
390
2019 Topluluk Görünüm Yarışması’nın finalistlerini açıklamaktan gurur duyuyoruz!

Finalist ve Oylama safhasında yarışmamızdan haberdar olduysanız 2019 Topluluk Görünüm Yarışması ile ilgili her şeyi buradan öğrenebilirsiniz! 658 başvuru arasından eleme yapmak bizim için oldukça zor oldu ve sonunda aşağıda göreceğiniz görünümleri seçtik.

Evil Mojo ekibi, gönderilen her konsepti tek tek değerlendirerek birden çok süreçten geçirdi ve tüm stüdyoda oylamaya sundu. Evil Mojo olarak gönderilen tüm 658 konsepte yürekten teşekkür ediyoruz. Coşkunuzu ve gönderilen bunca güzel şeyi göz ardı etmek imkansızdı. Tutkunuz ve bağlılığınız sayesinde oyunlar üretiyoruz.

Lafı uzatmayalım; aşağıdaki bağlantılardan finalist konseptleri görebilir ve favorinize oy verebilirsiniz:
Bu gönderi yayınlanır yayınlanmaz oylama başlayacaktır ve 23 Mayıs Perşembe TSİ 01:00’a kadar devam edecektir! Sesinizi duyurmak için süre dahilinde oyunuzu kullanmayı unutmayın! 2019 Topluluk Görünüm Yarışması’na katılan herkese teşekkür ediyoruz.

Kazanan konseptleri yaratmak için sabırsızlanıyoruz!

Paladins Güncel Grup Açıldı

Burası 2018 den Beri Güncel olan tek site. Burada her seyle ilgili bilgi bulabilirsiniz, büyük ustalarla görüsüp neyin nasıl oldunu anlayabilir, sorunlarınızı burada çözebilir, resminizi veya oyununuzu paylasabilir veya gelecek etkinliklerden yama notlarını öğrenebilirsiniz.

۩ GRUP ÖZELLİKLERİ i۩
→Oyuna gelecek olan güncellemeyi videoyu veya oyunla ilgili bisiyi onlar paylaşmadan önce biz paylasıp bakabilir, öğrenebilirsiniz

→ Paladinsin yaptığı etkinlikleri haberiniz olmasa bile bu gruba paylasılacaktır ve etkinlikte yapmanız gereken yorucu isi burdaki kod sayesinde cok kolaya döndürülecektir

→ Arada sırada yayın acacağız ve sizinle oynayacağız veya birlikte rekabetci bile atabiliriz

→Yama notları gelir gelmez burada türkçeye çevirilip yazılır

bütün güçlü oyuncular burada. Peki ya sen ne zaman geliyorsun ?

117485





Gitmek için : Steam Community :: Group :: Paladins Türkiyee
 



Üst