FireFall Oynamaya Hazırmısınız ?

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar !

FireFall Oyununu Muhakkak Duymayan birçok İnsan Var ... Duyanda Var Ama Oynayan Yok ... Son 2 Aydır Oyunda Bir Türkiye Bölgesinden Giren Bir Oyuncu Göremedim Gibi Herneyse ... Konuyu Açmamın 3 Sebebi Var. İlki Benimle Oynayacak Bir Allahın Kulunu Bulmak İkinciside İnsanları Bu Oyuna Başlatmak Ki Oynayayım "Kısaca En Karlı Çıkacak Benim =D" Üçüncüsü Zaten Açık ...Herneyse Oyun FirstPerson - ThirdPerson Shooter Game Yani Hem 1. Ve 2. Bakıştan Oynayabilirsiniz Açık Dünya Oyunu Birkaç Dünya "World" İçermekte . Oyun Açıkçası Eğlenceli Oyunda Tabi Her FreeToPlay Oyunda Olduğu Gibi RedBean Denilen Para Birimleri Var Bunlarla Genel Olarak LGV Tipi Araçlar Almanız Mümkün Yanında Battleframe Paintleri Decalları İle Tabi . Oyundaki Maximum Level 40 Tır. Açık Konuşucam Oyuna Deli Gibi Update Geliyor "5GB Oyun Büyüklüğü Bu Arada" Bazen 10-100 MB Arası Küçük Bazende 3GB tan 4GB ye Kadar Uzanan Updatler, Tabi Uzun Olan Çok Sık Olmuyor ... Herneyse Dediklerimden bir şey Anlamadıysanız Oyuna Başlayınca Yavaşça Anlıyacaksınız ...

Çok İlgi Çektiğinden Gliderlarla İlgili Video Koyuyorum <3

Resimler

Firefall :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not : Eklemek İstiyenler "UniqPara" Diye Ekliyebilirler "31 Level Firecat'im Haberinize o_O"

Son düzenleme:

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunun betasında oynadım harita daha küçüktü görevler azdı ama güzel oyun. Grafiklerini beğenmiştim. Boyutu biraz büyük ve Türkçe dil desteği yok. Duyurmaya çalışman güzel.

Bu arada 1 ve 2 yazmışsın 2 değil 3 olacak düzelt istersen.

Kullanıcı0000

En iyi cevaplar
0
Oyunun betasında oynadım harita daha küçüktü görevler azdı ama güzel oyun. Grafiklerini beğenmiştim. Boyutu biraz büyük ve Türkçe dil desteği yok. Duyurmaya çalışman güzel.

Bu arada 1 ve 2 yazmışsın 2 değil 3 olacak düzelt istersen.
Ya Betadan Şimdiye Dek Bilmem Kaç Yüz Tane Patch Geldi Zaten Çok Değişti Oyun Emin Ol Map Anormal Büyük Oldu "Mapler"

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Betadan Şimdiye Dek Bilmem Kaç Yüz Tane Patch Geldi Zaten Çok Değişti Oyun Emin Ol Map Anormal Büyük Oldu "Mapler"

Daha sonra e-mail olarak güncellemeri okudum haberdar sayılırım. Ama Türkçe olmaması problem çünkü karışık bir oyun tavsiye etmiyorum o yüzden.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Ben o oyunu duymuştum, katıldığım bir yabancı FB grubunda biri paylaşmıştı, Beta versiyonuna başladım bende. Adamın canı azalınca adam acı çekmiyor da resmen kusuyormuşcasına ses çıkartıyordu. Taklidini falan yaparak fena eğleniyorum. Onun dışında oynadığımız adamda jetpack var uçabiliyoruz falan. Görevlerin başlarında Hoverbike gibi bir şey kullanıyoruz. Güzel oyun cidden. Önceki trailerlarda da ben co-op seçeneği olduğunu duymuştum. Kendi türünde bence popüler bir oyun olmayı başarabilir. FreeToPlay konseptini taşıdıklarındanda yine ilgi görebilir. Bilgisayarınız iyiyse bence oyunu indirin. Ama İngilizce olduktan sonra kim anlayacaktır oyunu merak konusu. :D

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kanatlar harita da belirli yerler var oraya gidince ucuruyor seni kanatları veriyor. Eskiden öyleydi yani.

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyunu duymuştum ama hiç bakmaya zahmet etmemiştim. Grafikleri Borderlans'ı andırdı bana. Open World oyunlara bayılırım, oyun fena değil gibi ama yakın zamanda başlayacağımı düşünmüyorum. Bu oyunla beni tanıştırdığın için teşekkürler!

GM Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Kullanıcı0000

En iyi cevaplar
0
Oyunu duymuştum ama hiç bakmaya zahmet etmemiştim. Grafikleri Borderlans'ı andırdı bana. Open World oyunlara bayılırım, oyun fena değil gibi ama yakın zamanda başlayacağımı düşünmüyorum. Bu oyunla beni tanıştırdığın için teşekkürler!

GM Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Rica Ederim Oynayın Yeter
Oyun bahane, kanatlar şahane :p
Ya Kanatlar Başka Zibilyon Tane Glider (Oyundaki İsmi Yani Kanat) Var LGV (Motorlar) Zaten Söz Yok Eğlenceli Yani
Kanatlar harita da belirli yerler var oraya gidince ucuruyor seni kanatları veriyor. Eskiden öyleydi yani.
Artık Öyle Diğil ... 1 Use + Topaz Glider Gibi Gliderlar Var Cobalt Phoenix Gibi İster Parayla Al RB İle İster Marketplaceden Biraz Uğraş ( Aralıksız 2 Saat Oyna Ki Bende Öyle Yapıyorum Sadece LGV İçin Para Verdim Oyuna ) Kendine 7.500 Creditten Al Marketplacede Parayla Satın Alabileceğin her şey Oyun İçi Parası İle Var