Coolkinq12_
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Nah değil nnah![]()
//Resimdeki "nah" kelimesini yanlış anlamayın![]()
Nah değil nnah![]()
//Resimdeki "nah" kelimesini yanlış anlamayın![]()
Gelir ama üstte mavi bir kısım kalır@MUHDE 'cik bir çözüm bulamaz mı, ben beleşçi bir insanımdır :'([DOUBLEPOST=1415490344,1415490167][/DOUBLEPOST]Bu kısmı değiştirirsek header yerine gelmez mi :'(Kod:#header { visibility: hidden;
E kaynatma o zamanChrome ile olaydı güzeldi.Yalnız bunu ayarlamaya çalışırsam bu forum fesatlık kaynar benim için![]()
Linux şeysilerinde bilgim sıfırdır ama profil dosyasını bulursanız aynısı yapın çalışır yüksek ihtimalUbuntu versiyonu yok mu ?![]()
Header ile gelen mavi bir kısım var orayı kaldıramadığım için direk header'i görünmez yapıp sorundan kurtuldumBana bunlarla gel en azından bir işe yarıyor.
Spam matik nedir ?
Header nerede ya ?
Peki ya cucıl dondurma (google chrome)?E kaynatma o zaman
Linux şeysilerinde bilgim sıfırdır ama profil dosyasını bulursanız aynısı yapın çalışır yüksek ihtimal
Header ile gelen mavi bir kısım var orayı kaldıramadığım için direk header'i görünmez yapıp sorundan kurtuldum
Ama opera için daha iyi bir sistem var muhdeye sorabilirsiniz![]()
Söyledi ya kardeşim onun yöntemi elimizde yok diyePeki ya cucıl dondurma (google chrome)?
Belki uğraşırsa yapıcakSöyledi ya kardeşim onun yöntemi elimizde yok diye
Kroma da isteyoooozzz Diye bağranlar (aynen böyle bağrıyorsunuz)
Stylish ile yapabilirsinzi. Fakat cssdeki moz yazılarını silin
Peki ya cucıl dondurma (google chrome)?
Cimrime? (Chrome)Benim operada yaptığım sistem forumun css sini bilgisayara alarak forumun css sini engelleyerek locale attığım css yi yapılandırmak bkz: resim
![]()
Kısaca forumun temasını istediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz tabi css bilgisi lazım
//Bende firefox bilgisi yok bana sormayın onu![]()
Chrome var mı Chrome :'(Benim operada yaptığım sistem forumun css sini bilgisayara alarak forumun css sini engelleyerek locale attığım css yi yapılandırmak bkz: resim
![]()
Kısaca forumun temasını istediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz tabi css bilgisi lazım
//Bende firefox bilgisi yok bana sormayın onu![]()
Nüynüy CSS ne zaman öğrendin plsOnun için ingilizcenizi kullanın bizde sadece opera 11 ve firefox için çözümler var![]()