Firefoxda foruma özel kendi arkaplanınız

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bana bunlarla gel en azından bir işe yarıyor.
Spam matik nedir ? :S
Header nerede ya ?

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Kroma da isteyoooozzz Diye bağranlar (aynen böyle bağrıyorsunuz)
Stylish ile yapabilirsinzi. Fakat cssdeki moz yazılarını silin

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Chrome ile olaydı güzeldi.Yalnız bunu ayarlamaya çalışırsam bu forum fesatlık kaynar benim için :(
E kaynatma o zaman :(
Ubuntu versiyonu yok mu ? :D
Linux şeysilerinde bilgim sıfırdır ama profil dosyasını bulursanız aynısı yapın çalışır yüksek ihtimal :(
Bana bunlarla gel en azından bir işe yarıyor.
Spam matik nedir ? :S
Header nerede ya ?
Header ile gelen mavi bir kısım var orayı kaldıramadığım için direk header'i görünmez yapıp sorundan kurtuldum :(
Ama opera için daha iyi bir sistem var muhdeye sorabilirsiniz :(

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
E kaynatma o zaman :(

Linux şeysilerinde bilgim sıfırdır ama profil dosyasını bulursanız aynısı yapın çalışır yüksek ihtimal :(

Header ile gelen mavi bir kısım var orayı kaldıramadığım için direk header'i görünmez yapıp sorundan kurtuldum :(
Ama opera için daha iyi bir sistem var muhdeye sorabilirsiniz :(
Peki ya cucıl dondurma (google chrome)?

M

MUHDE

Ziyaretçi
Benim operada yaptığım sistem forumun css sini bilgisayara alarak forumun css sini engelleyerek locale attığım css yi yapılandırmak bkz: resim

Kısaca forumun temasını istediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz tabi css bilgisi lazım :(

//Bende firefox bilgisi yok bana sormayın onu :(

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim operada yaptığım sistem forumun css sini bilgisayara alarak forumun css sini engelleyerek locale attığım css yi yapılandırmak bkz: resim

Kısaca forumun temasını istediğiniz şekilde değiştirebiliyorsunuz tabi css bilgisi lazım :(

Cimrime? (Chrome)

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi

Chrome var mı Chrome :'(