five nights at freddy's bu oynun olayı nedir ?

Zermer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu aralar çokta duyuyorum bu oyunu, araştırdım korkunçmuş ama asıl anlamadığım şey burdaki konu nedir?

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Saat 6 kadar oyuncak manyaklari gözetlemek sen bir bekçisin senin görevin bu.

Zermer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Peki teşekkürler fakat bu oyun 1987'de gerçekleşen bir olayla bir bağlantısı mı varmış ne diye duydum o ne oluyor bileniniz var mı ?

Zermer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Benim bildiğim oyundaki foxy isimli tilki 1987'de çocuk katiliydi falan. Benimde tam bir bilgim yok araştırmak istiyorum hep ingilizce sayfalar çıkıyor benimde ingilizce bilgim bir yere kadar.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
1987'de bir gün yine şov varken bir tane kız çocuğu foxy amcamıza aptalca görünüyor falan diyor gülüyor .amcamızda dayanamıyor kafasından bir ıstırık alıveriyor :) Özetle bu @RedIsBack

Zermer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1987'de bir gün yine şov varken bir tane kız çocuğu foxy amcamıza aptalca görünüyor falan diyor gülüyor .amcamızda dayanamıyor kafasından bir ıstırık alıveriyor :) Özetle bu @RedIsBack
Benim bildiğim o kız foxy'i çok sevdiği için yanına gidiyor konuşuyor işte foxy de kızın kafasını bir güzel ısırıyor işte sonra kızın annesi pizza bıçağını (hani şu pizzayı dilimledikleri alet) fırlatıyor foxy bu sefer kızın başını daha sert ısırıyor 3. kez ısıracaken bıçak saplanıyor foxy de düşüyor sonra kız ağır yaralı falan olduğu için o mekanı kapatıyorlar. Ne yazdım be :D