Klorobenzen
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar hani map açıyoruz 1 grass 2 dirt 1 de bedrock katmanı oluyorya bu dirt sayısını nasıl artırabilirim?
Yardımcı olabildiysem sağol ne laSuper Flat in Altinda Customize Var Ona Bas Orda Presets Die Bir Sey Var Ona Bas Tunneler's Dream i Sec Yardimci Olabildiysem SAgol
Benim bahsettiğim şeyi bahsediyorsun büyük bi ihtimal de bende söylemek istemedim şimdi çünki ben kendim kurcalayıp buldum onlar da kendi bulsunBenim dediğimde seedinin blocklarının kendin ayarlıyorsun öyle katman kaldır ekle felan yok ama daha zor fazla kişi bilmez türkiyede bu dedigimi yada bilir ama yapamaz
Abi bunu server içi halledemezsin minecraft'ı açıp single pleyer diyceksin yeni dünya yarat diyceksin ayarliycaksın.Yani Sonuç olarak nasıl yapıcamBu server propertiesle işim varmi
![]()
Minecraftda Full tahta dünya açma boş dünya açma gibi şeyleri ayarlayabiliyorum videosunu çektim koyacağım youtube'a şimdi söyleyip süprizini kaçırmak istemiyorumçok var bulunacak ya ben nekadar sethblingin videosunu izledim daha %30 felanımdır yanı biraz destek çıkalım bilen bilmeyene anlatsın
İlk buraya koyMinecraftda Full tahta dünya açma boş dünya açma gibi şeyleri ayarlayabiliyorum videosunu çektim koyacağım youtube'a şimdi söyleyip süprizini kaçırmak istemiyorum![]()
Ben yarın paylaşcam abi sen paylaş istersenben resimli koyuyorum malesef youtube chanilim yok kim daha hızlı act hadi bakalim![]()