Flat map yüksekliği

TheGreey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
present customize sanırsam tam ingilizce yazılışlarını bilmiyorum sonra üstte seed kodu vardı orda grassı bul ve x in yanındaki sayiyi arttir

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Onunla ilgili video çekmiştim de galiba yayınlayamıycam :)
Her neyse karlı düz dünya aç kar katmanını kaldır.

TheGreey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim dediğimde seedinin blocklarının kendin ayarlıyorsun öyle katman kaldır ekle felan yok ama daha zor fazla kişi bilmez türkiyede bu dedigimi yada bilir ama yapamaz

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benim dediğimde seedinin blocklarının kendin ayarlıyorsun öyle katman kaldır ekle felan yok ama daha zor fazla kişi bilmez türkiyede bu dedigimi yada bilir ama yapamaz
Benim bahsettiğim şeyi bahsediyorsun büyük bi ihtimal de bende söylemek istemedim şimdi çünki ben kendim kurcalayıp buldum onlar da kendi bulsun :D

TheGreey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
çok var bulunacak ya ben nekadar sethblingin videosunu izledim daha %30 felanımdır yanı biraz destek çıkalım bilen bilmeyene anlatsın

TheGreey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
abdullah sırf ogrenilsin bu basit şey diye resimli upload edecem yorum olarak 10dk içinde ok?

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
çok var bulunacak ya ben nekadar sethblingin videosunu izledim daha %30 felanımdır yanı biraz destek çıkalım bilen bilmeyene anlatsın
Minecraftda Full tahta dünya açma boş dünya açma gibi şeyleri ayarlayabiliyorum videosunu çektim koyacağım youtube'a şimdi söyleyip süprizini kaçırmak istemiyorum :D

TheGreey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben resimli koyuyorum malesef youtube channelim yok kim daha hızlı act hadi bakalim :)