Archtuarek
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Selamun Aleykum arkadaşlar floaction pluginini serverimde çalışmıyor bnde sizden skriptini istiyorum.Anlayan varsa yardım edebilirmi ?
kardeşim servere atıyorum hiçbir şekilde plugin varlıgını hissettirmiyor bunun gibi birkaç pluginin daha hiçbir komut kullanılmıyor yazıyorum komutu elimle hiçbir şey yazmıyor bir hatada vermiyor spigot kullanıyorum 1.7 -1.8 sürümOnun Skriptini bulman zor bana hatanın neyden kaynaklandığını detaylı bir şekilde söylersen sana plugin konusunda yardım edebilirim
1.7/1.8 protocol hack sürümünde çok hata var. 1.8 ve üstü bir sürüm kullanırsan sorun olmaz.kardeşim servere atıyorum hiçbir şekilde plugin varlıgını hissettirmiyor bunun gibi birkaç pluginin daha hiçbir komut kullanılmıyor yazıyorum komutu elimle hiçbir şey yazmıyor bir hatada vermiyor spigot kullanıyorum 1.7 -1.8 sürüm
sürümle alakalımı sorun ?1.7/1.8 protocol hack sürümünde çok hata var. 1.8 ve üstü bir sürüm kullanırsan sorun olmaz.
Ve şu plugini de yüklemen gerekiyor. http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/whatisit/
Büyük ihtimalle sunucunla plugin sürümü uyuşmuyor sunucunun sürümünü söylersen yardım edebilirimkardeşim servere atıyorum hiçbir şekilde plugin varlıgını hissettirmiyor bunun gibi birkaç pluginin daha hiçbir komut kullanılmıyor yazıyorum komutu elimle hiçbir şey yazmıyor bir hatada vermiyor spigot kullanıyorum 1.7 -1.8 sürüm
Büyük ihtimalle sunucunla plugin sürümü uyuşmuyor sunucunun sürümünü söylersen yardım edebilirim
1.7 1.8 ama artık gerek kaldı server süresi doldu kapandıBüyük ihtimalle sunucunla plugin sürümü uyuşmuyor sunucunun sürümünü söylersen yardım edebilirim
Üzüldüm mü diyiyim sevindim mi bilemedim1.7 1.8 ama artık gerek kaldı server süresi doldu kapandı
zaten 3 günlüktü ondan sıkıntı yokÜzüldüm mü diyiyim sevindim mi bilemedim