Flowing Tears - Fantastik Orta Çağ Rol Sunucusu | 2013-2019 |

Apple_PieTR

Marangoz
Mesajlar
49
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
9
Puanları
250
D&D sunucusu deyip D&D bilmeyen insanları sunucunuza yetkili yapan ilk sunucu olabilirsiniz.

50-60 kişilerden neden 20-30 kişilere düştüğünüzü size söyleyeyim.

- Oyunculara değer falan göstermiyorsunuz
- Hikayeye uyun diye oyunculara söyleniyorsunuz hikayeye uyan yetkiliniz yok
- Bulduğumuz her mekanda her yetkili farklı şeyler anlatıyor
- Etrafta orda burda bir şeyler kesmeye odaklamışsınız oyuncuları, ticaret rolü yapanlar da artık yapmıyor
- Yetkililer oyuncuları pm den tehdit edip küfür ediyor

Çöl şehrine geldik, vulmarın kılıcı diye uzun kılıç satmayı denedim. Çöl şehrindeki tüccarın cevabı: "vulmarın kılıcı bende", OPyke bu rolü yapan kişi, yöneticilerinizin evrenden haberi yok

Bir süre sonra o kargaşa arasından uzun kılıç olarak satmayı deniyorum, dolandırıcı herif diye masaya saplama emotesi verdiğim kılıcı emotesiz eline alıyor ve bu kılıcına el koyuyorum diyor. Çalma rolü yapacağım diyorum sandığı 10 muhafızın koruduğu belirtiliyor. Sizin neyinize rol sunucusu açmak?

çeviklik atarak sessizce yaklaşalayım diyorum, muhafız bilgelikle fark ediyor yanıma geliyor, turnden fırsat saldırısı yemeden kaçmayı denemek için zar atıyorum ve 17 atıyorum. bana gelen cevap şu: seni ck edeceğim kaçamazsın. Cevap veriyorum forumda böyle yazıyor "öyle bir şey olmadı" cevabını alıyorum, ha bu arada hayırdır koçum falan gırla gidiyor yönetici tarafından

ilk hafta oldukça başarılı demiştim fakat başarıdan artık çok uzaktasınız

Size o kadar katılıyorum ki yetkililer konusunda. Bende dnd'nin bizzat kutu oyunu var. Forumda yazanları da çok iyi biliyorum adminler kavramları farklı şekilde uyguluyorlar ve hatasını düzeltmeye kalkınca sonu ya uzaklaştırma ya da hakaret oluyor. İlk girdiğim zamanlarda o kadar çok eğeleniyordum ki daha sonra garry's moddaki dark roleplay sunucularından bir farkı kalmadı
 

Alpflowingtearsrp

Yeni Üye
Mesajlar
0
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
@Werther Barış'ın da dediği gibi hayal ettiğimiz şeyleri bırakın, planladığımız şeylerin çeyreğini bile yapamadan maalesef projeye son vermek durumunda kaldık. Bizim planladığımız evrene göre diyar içerisindeki en güçlü kişi Vulmar, Yhisland içerisinde ise en güçlü kişiler muhafız karakterler olacaktı. Açıkçası ben tatil nedeniyle şehir dışına çıkana kadar olan 4-5 günlük bir sürede bunu başardığımıza inanıyorum. Ardından Barış ve benim için başarısızlık olarak nitelendirilecek olaylar yaşanmaya başladı. Yönetime girdiğinden haberimiz olduğu/olmadığı kişilerin sizlere karşı verdiği rahatsızlıktan dolayı üzüntü duyuyorum. Hiçbir oyuncunun aptal yerine konmaması için elimden gelen her şeyi yaptığıma emin olabilirsiniz.

Proje, Werther ve benim(zehrizakkum) aldığım kararla sonlandırıldı.
 

xPaul99

Yeni Üye
Mesajlar
0
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
şimdi ne olucak o zaman yeni bir server üzerinden mi devam edilecek yoksa tamamen bırakıcak mısınız bu işleri ?
 

Panzergrenadier

Yeni Üye
Mesajlar
0
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Kalıcı olarak kapandı sanırım.. Arada problemler çıksa da bazı kişilerin oluşturduğu kaliteli roller zevk verdi. Bir gün bu tip problemlere karşı proaktif şekilde döneceğinize inanıyorum. Her şey için elinize/aklınıza sağlık.
 

EfecanBaşmanav

Sudan Çıkmış
Mesajlar
3
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10

-
Flowing Tears nedir?

Flowing Tears, Dungeons & Dragons masaüstü rol yapma oyunundan baz alınarak kurulmuş bir Minecraft Role Play sunucusudur.

Sizi diğer sunuculardan ayıran ne?

Bizi diğer sunuculardan ayıran en temel şey sınırsıza yakın görev, macera, gizem ve bulmacadır. Senaryo bundan önce açılan Minecraft Role Play sunucuları gibi sadece basit bir köyde geçmeyecek. İsterseniz sürgün edilmiş ve soyluluğu burada tanınmayan bir savaşçı olabilir, isterseniz asıl amacı insanlar üzerinde deneyler yapmak olan deli bir şifacıyı canlandırabilirsiniz. Yönetim ekibi sizin hayal gücünüze saygı duyacak. Mantık çerçevesinde yapılabilecek olan tüm rollere bürünebilirsiniz.

Peki büyü var mı?

Evet, var. Dungeons & Dragons'ın büyü listesindeki yüzü geçik büyünün hepsi sunucumuzda mevcut. Çıktığınız maceralarda, kütüphanenin yasaklı katındaki kitapların yaprakları arasında gizli tutulmuş tılsımlar yoluyla, şeytani ruhlarla yapacağınız anlaşmalarla kazanma ihtimaliniz olan onlarca büyü ve lanet var.

Macera? Gizem? Biraz daha açar mısın?

Flowing Tears evreni sadece meslek yapıp para kasmaktan ibaret değil. Haritanın tamamı sonu bulunamayacak kadar büyük zindanlar, ganimetlerle dolu mağaralar ve bulunmayı bekleyen hazinelerle dolu. Tüm bunları arıyorken karşınıza birbirinden farklı yaratık ve bulmaca çıkabilir. Tabii ki bunun yerine sıradan bir çiftçi de olabilirsiniz.

Peki çiftçi olursam bütün eğlenceyi kaçırmış olmayacak mıyım?

Hayır. Yönetim ekibi çoğu oyuncu tarafından "sıkıcı" tarzında nitelendirilen çiftçi rolü için bile rol çıkaracak. Kimi zaman tarlanıza dadanacak olan bir yaban domuzuyla uğraşırken, kimi zaman bir hayduttan kaçan genç bir kıza ev sahipliği yapabilirsiniz.

Yapabileceklerim sınırlı mı?

Tabii ki hayır. Bugüne kadar oynadığınız tüm sunucuları unutun. Çıkacağınız maceralarda elde edeceğiniz ganimetler, ormanın ortasında ağaç keserken bulacağınız eski bir sandığın içerisindeki büyülü kolye, tarlanızı ekiyorken rastladığınız antik silahlar gücünüze güç katacak.

Tamam her şey çok güzel, peki nasıl oynayacağım sunucunuzda?

Oyuncuları başvuru sistemiyle alacağız. Tek yapmanız gereken forumumuza (Flowing Tears RP) kayıt olup, başvuru atmak.



Forum Adresi: Flowing Tears RP
Sunucu Türü: Role Playing Game
Sunucu Durumu: Açık

Slot Sayısı: 60

-
İç karartıcı karanlık sis tüm evrene hakim olduğunda dünyaya kan ve vahşetten başka bir şey getirmemişti. İnsanlar şehvetlerine yenik düşüyor, sadece birkaç gümüş sikke için birbirlerinin gırtlaklarını kesiyordu. Köyler, kasabalar, şehirler bakımsızlıktan döküntü haline gelmeye başlamıştı. Yhisland şehri de bu şehirlerden biriydi. Sokaklarda yürürken kızartılmış farelerin kokusu lağım ile birleşerek insanın burnunu dolduruyordu. İnsanlar giyeceklerini yakarak ısınıyor, çamurlara yalın ayak basarak dolanıyorlardı.
Bu dönemde şehrin yönetiminde olan Lord Gerbert evinde defalarca bıçaklanarak öldürülmesiyle “Kayıp Oğulların Savaşı” başladı. Kim ya da kimler tarafından yapıldığı hiçbir zaman öğrenilemedi. Zaten dibe sürüklenen şehirde, bu olaydan sonra kaos hakim olmaya başladı. Konsey üyeleri bütün varlıklarını bırakarak şehirden kaçtı, din adamları vaazlar vermeye çalışsa bile kimse tarafından umursanmadı, hatta birçoğu bıçak darbelerine kurban gitti. Yönetimsiz kalan Yhisland şehri kendi kendini bitiriyordu. İnsanlar ufak çeteler halinde buldukları her yeri yağmalıyor, önlerine çıkan onurlu savaşçıları ise havuç dilimler gibi parçalara ayırarak cesetlerini lağımlara atıyorlardı.


Kan, kusmuk, lağım kokularıyla kaplı bu şehir diplere doğru sürükleniyorken “O” geldi. Herkes ondan “O” diye söz etse dahi kendisinden Vulmar Eilhorn şeklinde bahsetmişti. O, platin sarısı saçlara, koyu kahverengi gözlere sahip bir Yüksek Elf idi. Irkdaşlarının çoğu gibi büyü yeteneğinde uzmanlaşmak yerine kendini dövüşmeye adamış bir Yüksek Elf'ti. Nereden geldiği kimse tarafından bilinmeyen Vulmar Eilhorn hakkında belki de binlerce teori üretilmişti. Bu teorilerden en mantıklı olanı ise Solomon isimli bir rahip tarafından ortaya atılmıştı. Solomon’un teorisine göre “Kayıp Oğulların Savaşı”, tanrıları fazlasıyla kızdırmıştı ve tanrılar bu günahkarları cezalandırmak adına Vulmar ve çeşitli ırklardan oluşan 20-25 kişilik savaşçı grubunu göndermişti.

Vulmar, şehir yönetimini devraldığında insanlar bunun farkına bile varmamıştı. Gözlerini kan ve vahşet dolduran günahkarlar, hiçbir kadına değer vermiyor, ırzlarını zorla ellerinden alıyorlardı. Aradan birkaç gün geçtikten sonra Vulmar eline geçirdiği her “farenin” kafasını boynundan ayırarak sivri kazıklara oturtup, bu kazıkları şehrin çeşitli yerlerinde sergilemeye başladı. Her kazıkta farklı bir ölüm sebebi yazıyordu. Tecavüz, hırsızlık, cinayet, bazen her üçü de. Sokaklarda tam teçhizat dolaşmaya başlayan muhafızlar hiçbir günahkara merhamet göstermiyordu. Bunu fark eden suçlular, faaliyetlerini günden güne azalttı. Kayıp Oğulların Savaşı sona erse bile Yhisland’a günümüzde hala açlık ve sefalet hakim.

Tanrılar günahlarını affetsin.

Sunucudan Görseller





 

Mağara999

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
10
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
27
Puanları
20
Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülmesi gerekliydi bir projeni daha sonuna geldik.
Minecraft oyunu hızlı bir oyun siz onu tutup yavaşlatmaya çalışırsanız olmaz.
Çizimleri ressamlar tarafında yapılması gerekli.
Modelleme ve animasyonları animatörler tarafında yapılması gerekli.
Hikaye hiçbir yerde alınmaması gerekli bize özgür bir dünya olması gerekli.
Özel yazarlar veya bu işin bölümünü okuyan kişiler tarafında hikaye yazılması gerekli.
Role Play kavramını bizim toplulumuzun beğendiği ve oynayış zevklerine göre yeninde düzenlemesi gerekli.
Ülkemizde bu tarz şeyleri yapılamayacağı için zor bu anlatıklarım.
O yüzde rol yapma tarzı oyunlar ülkemizde gelişmeyecek boşuna emek vermek gereksiz.
2018-07-7--15-46-39.png
 
Son düzenleme:

melih20031907

Sudan Çıkmış
Mesajlar
7
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2
Puanları
240
Arkadaşlar sunucu Nisan'da açılıp Haziran'da kapandı bende oynayıcısıydım üstteki mesajlara bakabilirsiniz kapandı yani sunucu boşuna mesaj yazmayın forum falanda açık değil.
 

emreonbasi16

Yeni Üye
Mesajlar
0
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
@Werther
What ? Açın sunucuyu tekrardanda oynayalım minecrafta başlayasım geldi adam akıllı sunucu yok özledim yeminle flowing tearsı :D
 

Üst