Fobimi nasıl yenebilirim?

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben küçükken şu videonun sonunda aniden çıkan şeyler yüzünden kekeme olmuştum.
O gündür videonun sonuna korkarak bakarım.

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
@BurnerTroll doktor burada iş çıktı. 4 hastamız var

Çağrınızı aldık. B)

@MinecraftModları Öncelikle arı türleri hakkında bilgi edinmekle başlayabilirsin. Seni sokan arı korktuğu için böyle bir tepki vermiş, elbisenden kaçamadığı için seni tehdit olarak algılayıp sokmuş. Rahatlamaya çalış, böyle şeyler olur ama korkmanı gerektirmez. Arılar bu mevsimde çok var ama uçup giderler genelde, bal arıları özellikle, karışmadığın sürece saldırmazlar.

Al bu da hediyem olsun:

(0:30'a kadar pek bir şey yok, atlayıp öyle dinleyebilirsin.)

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ben de korkuyorum ve bunun çözümünü bulamadım oysa beni 1 defa soktu arıları fazla düşünmemeye çalışıyorum ve arı gelince klasik yöntem hareket etmeden duruyorum veya uzaklaşıyorum sen de deneyebilirisin

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben de korkuyorum ve bunun çözümünü bulamadım oysa beni 1 defa soktu arıları fazla düşünmemeye çalışıyorum ve arı gelince klasik yöntem hareket etmeden duruyorum veya uzaklaşıyorum sen de deneyebilirisin
Hareket etmeyince sana konuyor ve etrafını geziniyor :D Onun yerine hızlıca uzaklaşmayı tercih ediyorum :D

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendini Arı Yerine Koy ve arıya normal insanmış gibi davran.yani arılara taş değilde tatlı yemek artıkları falan ver.aılarla bağ kurcağından fobin zaten geçer.benide kafamdan sokmuştu 2 gün başım ağrıdı 1 yıl arılara yaklaşamadım ama sonra yendim xd

EDİT:Agresif değilde normal olun.Arıya Saldırmayın xdé

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kendi köpeğim var ıstırıyorum her gün, ama başka köpeklerden nefret ediyorum arıları sev manken san geçer

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Arılar olmazsa dünya 4 yıl içinde sona erecekmiş bunu düşünüp onları sevek ÇD ÇD :(

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Çağrınızı aldık. B)

@MinecraftModları Öncelikle arı türleri hakkında bilgi edinmekle başlayabilirsin. Seni sokan arı korktuğu için böyle bir tepki vermiş, elbisenden kaçamadığı için seni tehdit olarak algılayıp sokmuş. Rahatlamaya çalış, böyle şeyler olur ama korkmanı gerektirmez. Arılar bu mevsimde çok var ama uçup giderler genelde, bal arıları özellikle, karışmadığın sürece saldırmazlar.

Al bu da hediyem olsun:

(0:30'a kadar pek bir şey yok, atlayıp öyle dinleyebilirsin.)
Abi peki ben nasıl yenebilirim? (üstte detay belirtmiştim)
Üzgünüm dostlar, kısa süre elektrik kesildi.

BOZGUN

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Genelde 'Fobilerimizi' onlara karsi cikarak yeneriz, örnek olarak 'Böcek' fobisi olan insalari göz önüne alalim, böcekten gelecek zararlari biliyoruz, bazıları tabii ki de gercekten ürkertici daha dogrusuyla zehirli ve korkutucu olabiliyor, bunlari yenmek icin onlardan uzak bir yerde durmamiz gerek, mesela eve ilac yaptirabilirsiniz böcek fobisinde, silah fobisinde ise silahi elinize alin belinize koyun, belinize koyduktan sonra zaten silahtan korkunuz kalmayacaktir, gelelim 'iğne görünce bayilma' fobisine, bu fobi çok fazla kiside mevcut, acil bir saglik durumunda insani kötü yola sürükleyebiliyor, bu yüzden bundan da kurtulmaliyiz; elinize bir igne alin ve ona yaklasik 5 dakika bakin, 5dakika sonra bayilmamissaniz sıkıntı olmayacaktir veya gözünüzün önünde birinin hic cirlamadan/korkmadan igne oldugunu görürseniz ve bayilmazsaniz fobiniz gecmistir.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arılar bizi korktuğu için sokuyor. Bende arıdan korktuğum için geberiyorum.
Ortada 2 korkak var ne olacağı belli olmaz. :D

βonus βilgi: Arıların sokması bel ağrıları ve dahasına iyi gelmektedir*
Kötü Bilgi: Arılara alerjiniz var ise ölüyorsunuz.
İyi Bilgi: Kıyametin hemen kopmasını istiyorsanız, bu Dünya'dan bıktıysanız... Tek hedef: ARI.
Ama yazık üzüldüm şu an arılara.

Her hayvan neredeyse hepsi ya uçuyor, ya kazıyor ya da yüzüyor. Bizde; *

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0

İyi Bilgi: Kıyametin hemen kopmasını istiyorsanız, bu Dünya'dan bıktıysanız... Tek hedef: ARI.

Hepsini yapabiliyoruz.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0

Aslında bu diyeceğim size garip gelebilir ama doğru. Kötü Bilgi yazdığın şey sen iyi bir insansan iyi bilgi, kötü insansan kötü bilgi, çünkü ölünce kötü insansan kötü şeyler oluyor, iyi insansan iyi şeyler oluyor.