Onun adı bitiş jeneriği.Ben küçükken şu videonun sonunda aniden çıkan şeyler yüzünden kekeme olmuştum.
O gündür videonun sonuna korkarak bakarım.
SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Korkunçlu outroOnun adı bitiş jeneriği.
@BurnerTroll doktor burada iş çıktı. 4 hastamız var
Hareket etmeyince sana konuyor ve etrafını geziniyorben de korkuyorum ve bunun çözümünü bulamadım oysa beni 1 defa soktu arıları fazla düşünmemeye çalışıyorum ve arı gelince klasik yöntem hareket etmeden duruyorum veya uzaklaşıyorum sen de deneyebilirisin
Abi peki ben nasıl yenebilirim? (üstte detay belirtmiştim)Çağrınızı aldık. B)
@MinecraftModları Öncelikle arı türleri hakkında bilgi edinmekle başlayabilirsin. Seni sokan arı korktuğu için böyle bir tepki vermiş, elbisenden kaçamadığı için seni tehdit olarak algılayıp sokmuş. Rahatlamaya çalış, böyle şeyler olur ama korkmanı gerektirmez. Arılar bu mevsimde çok var ama uçup giderler genelde, bal arıları özellikle, karışmadığın sürece saldırmazlar.
Al bu da hediyem olsun:
(0:30'a kadar pek bir şey yok, atlayıp öyle dinleyebilirsin.)
Hepsini yapabiliyoruz.Arılar bizi korktuğu için sokuyor. Bende arıdan korktuğum için geberiyorum.
Ortada 2 korkak var ne olacağı belli olmaz.
βonus βilgi: Arıların sokması bel ağrıları ve dahasına iyi gelmektedir*
Kötü Bilgi: Arılara alerjiniz var ise ölüyorsunuz.
İyi Bilgi: Kıyametin hemen kopmasını istiyorsanız, bu Dünya'dan bıktıysanız... Tek hedef: ARI.
Ama yazık üzüldüm şu an arılara.
Her hayvan neredeyse hepsi ya uçuyor, ya kazıyor ya da yüzüyor. Bizde; *
Aslında bu diyeceğim size garip gelebilir ama doğru. Kötü Bilgi yazdığın şey sen iyi bir insansan iyi bilgi, kötü insansan kötü bilgi, çünkü ölünce kötü insansan kötü şeyler oluyor, iyi insansan iyi şeyler oluyor.Arılar bizi korktuğu için sokuyor. Bende arıdan korktuğum için geberiyorum.
Ortada 2 korkak var ne olacağı belli olmaz.
βonus βilgi: Arıların sokması bel ağrıları ve dahasına iyi gelmektedir*
Kötü Bilgi: Arılara alerjiniz var ise ölüyorsunuz.
İyi Bilgi: Kıyametin hemen kopmasını istiyorsanız, bu Dünya'dan bıktıysanız... Tek hedef: ARI.
Ama yazık üzüldüm şu an arılara.
Her hayvan neredeyse hepsi ya uçuyor, ya kazıyor ya da yüzüyor. Bizde; *
* yani tüm perm'ler var bizde :CHepsini yapabiliyoruz.