GÖzümüzü boyamaya çalışıyor değil de, mobil cihazlar için oldukça kullanışlı bir arayüz diyebiliriz. Fakat bilgisayarda windows 7,vista,xp,95 vb. sistemlere alıştığımız için ve windows 8 in tam olarak oturmamasından kaynaklı sorunlar çıkıyor. Örneğin Skype uygulamasını bilgisayarda 2 ayrı şekilde barındırabiliyoruz ki saçmalıktan başka bir şey değil.. Metro'daki Skype kullanım konusunda aşırı sorunlu, masaüstüne Skype kurduğumuzdaysa metrodaki ile çakışma durumu olmakta.Windows 7'de kalabilirsin. Ben deneme ve format amaçlı 8 kurdum, ancak şu sıralar habire çıkardığı sorunlarla uğraşıyorum. Windows 8 açıkçası biraz Metro arayüzü ile gözümüzü boyamaya çalışıyor. Windows 7'ye geri dönmeyi düşünüyorum.
Bana göre w8 tam bir fiasko çıktı arkadaşım var w8 kullanıyor skype sürekli kopuyor mc kendiliğinden felan kapanıyormuş
Bilmiyorumda arkadaşıma aynen böyle sorunlar gerçekleşiyormuş hatta skyp tayken kaçkere gitti geldi konuşma (kapandı tekrar aradım manasında )Böyle bir şey hiç başıma gelmedi..