Format Slot Soru

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
format slot ile yani skquery'nin kodu ile oyun içi komut çalıştıramıyorum, sadece say gibi konsol komutları çalışabiliyor spawn gibi komutları nasıl çalıştırabilirim?

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öyle yaptım fakat olmuyor oluşturduğum komut çalışıyor fakat formata sokunca çalıştırmıyor, ufak örneklere baktım aynısını yapsamda çalışmadı bi örnek verir misin sende?

BayGold

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /araştırmaadmin:
    permission: araştırma.admin
    permission message: &4Araştırma Admin Panelini Açmak İçin Yeterli Yetkiye Sahip Değilsin !
    trigger:
        close player's inventory
        wait 1 ticks   
        open chest with 1 rows named "&4&lAraştırma Admin" to player
        wait 3 ticks
        format slot 0 of player with emerald named "&6&lAraştırma İtemi" with lore "&6&lAraştırma İtemi&5&l'ni Verir." to close then run [make player execute command "araştırmaitemi"]
command /araştırmaitemi: #Araştırma Eşyasını Verir.
    permission: araştırma.kurucu
    permission message: &4Araştırma İtemini Almak İçin Yeterli Yetkiye Sahip Değilsiniz !
    trigger:
        give emerald named "&6&lAraştırma İtemi" to player
        send "&4Araştırma İtemini Aldınız !"
yazdığım bir skripten örnek :)

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
command /araştırmaadmin:
    permission: araştırma.admin
    permission message: &4Araştırma Admin Panelini Açmak İçin Yeterli Yetkiye Sahip Değilsin !
    trigger:
        close player's inventory
        wait 1 ticks  
        open chest with 1 rows named "&4&lAraştırma Admin" to player
        wait 3 ticks
        format slot 0 of player with emerald named "&6&lAraştırma İtemi" with lore "&6&lAraştırma İtemi&5&l'ni Verir." to close then run [make player execute command "araştırmaitemi"]
command /araştırmaitemi: #Araştırma Eşyasını Verir.
    permission: araştırma.kurucu
    permission message: &4Araştırma İtemini Almak İçin Yeterli Yetkiye Sahip Değilsiniz !
    trigger:
        give emerald named "&6&lAraştırma İtemi" to player
        send "&4Araştırma İtemini Aldınız !"
yazdığım bir skripten örnek :)
deniycem saol[DOUBLEPOST=1439481495,1439480890][/DOUBLEPOST]tamam oldu sefer [] bunları bilmiyordum.