- En iyi cevaplar
- 0
Forum'un sorunu, sizin gibilerdir.
Hadi eyvallah.
Lenovo K6 Note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hadi eyvallah.
Hadi eyvallah.
Hadi eyvallah.
Ama unutma ki her eleştirinin bir seviyesi bir adabı vardır.Ve eleştiri yapacaksan önce kendini eleştirip diğer insanları eleştirmenin daha doğru olacağını düşünüyorum.Düşünceyi özgür ifade ve eleştiri hakkını çene patlatmak ve kötü fıkralar anlatmakla karıştırıyorsun.
- Lev Tolstoy
Düşüncen için teşekkür ederim dostum.Ama unutma ki her eleştirinin bir seviyesi bir adabı vardır.Ve eleştiri yapacaksan önce kendini eleştirip diğer insanları eleştirmenin daha doğru olacağını düşünüyorum.
Çok mu var? 3 adet yazar bulunuyor.Bu konuda arkadaşlar haklı çok fazla yazar var etrafta gerçekten.
Etrafta çok fazla yazarın olması kötü bir şey değil ki. Tam aksine yazarlar, foruma ve sizlere içerik üretmek için çalışıyorlar. Emin olun buz dağının bir de görünmeyen kısmı var ki bu da görünenden daha büyük.Bu konuda arkadaşlar haklı çok fazla yazar var etrafta gerçekten.
İyiki bu postu açmışımYazar alımlarından ben ve bir arkadaş sorumluyuz ama yazarların sistemine ben karışmıyorum. Burası minecraft serverda tanıştığın arkadaşının forumu değilki 6 temmuzda kaydolup 23 temmuzda görevli olasın? Bunun gibi bir durum olması için eski bir görevli olman lazım, onunda sürüyle zibilyon şartı varbu başvuruyu yaptığında ben yoktum ama yapılması gereken yapılmış yani daha doğrusu yapılmaması gereken yapılmamış.
Ekli dosyayı görüntüle 57995
Düşününce çok mantıklı etrafta çok fazla yazarın olması, böylece daha fazla aktiflik sağlanıyor ama tagin kalitesi azalıyor.Etrafta çok fazla yazarın olması kötü bir şey değil ki. Tam aksine yazarlar, foruma ve sizlere içerik üretmek için çalışıyorlar. Emin olun buz dağının bir de görünmeyen kısmı var ki bu da görünenden daha büyük.
Maksimum 10 yazar alıp sağlam içerik paylaşsalar gerçekten forum düzelir.Düşününce çok mantıklı etrafta çok fazla yazarın olması, böylece daha fazla aktiflik sağlanıyor ama tagin kalitesi azalıyor.
+1 !Eğer herkes buraları öğrenmeseydi, bu sorunlar da ortaya çıkmazdı.
Kabul edilebilecek olduğun için bekliyordu muhtemelen, önceden olmadığım için bilemiyorum, benim değerlendirmeme göre artık beklemiyor sebebi de korsancılık kuralını ihlal etmen.İyiki bu postu açmışım6 Temmuzdan bu yana 'BEKLİYOR' olan konuyu çözdünüz
![]()