Forum Hakkında - Ağlama Seansı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Uzun bir zaman sonra "forum"a gireyim dedim. Hizmet durumu çok iyi. Sizi karşılaması için tam sayfa bir reklam tutmuşlar. Çok nazikti kendileri. Ardından güler yüzlü bir şekilde beni içeri aldılar. Sağlı sollu reklamlar sizi mutlulukla karşılıyor. Öyle ki, neşe ve güven hissi kaplıyor etrafı. Hatta o kadar kaplıyor ki forumu bile göremiyorsunuz. Sizi rahat ettirmeden bir süre bırakmıyorlar, epey kastırıyorlar sayfanızı.

Şikayetim şu:

Forum yüzünden reklamları göremiyoruz. Girişi biraz daha reklamla doldurun da araya forum parçası sıkışmasın. Konular reklam bütünlüğünü bozuyor. Hele mobilden girenler zaten forumu görmek istemiyor. Onlar daha fazla reklam izlemek istiyor! Forum kimin umrunda? Daha çok reklam görmek varken...

Reklamların arasında kalan rahatsız edici forum sekmelerini ve konu başlıklarını görmek istemiyoruz. Onların da reklamla doldurulması en acil temennimizdir. Bu konuda elimizden geleni forum sakinleri olarak yapmalı, reklamların arttırılıp boş olan yerleri de kaplaması için gereken şartları yerine getirmeliyiz!

******* kullanmak. Ancak kafayı kuma gömmek asıl sorunu ortadan kaldırmıyor, ben de onu eleştiriyorum.

Reinhard

Doer of awesome things
Danışman
En iyi cevaplar
1
Forumlar reklamlar sayesinde varlığını devam ettiriyor. Reklamlardan şikayetçi iseniz banka hesap numaralarımızı verelim, her ay reklamlardan gelen parayı hesaplarımıza gönderin. Bizler de reklam koymadan size hizmet verelim. Ha bu arada reklam gelirleri sitenin barındırma hizmetlerine gidiyor. Türkiye'nin bütün büyük forumlarında reklamlar yer alıyor. Oralarda da aynı konuları açmanız dileği ile. Bu tarz konular açmayın artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...