Forum Logosu

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Forumun logosunda hala siyah kurdele var. Ama soma olayının ardından 2 ay geçti. Lütfen yeni logo koyarmısınız her bakışımda forumdan soğuyorum
not:logo değiştikten sonra "logoda siyah kurdele yok yalancı!" demeyin lütfen demeden önce tarihe bakın.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum senin dünyadan haberin yok Filistinde ki olaylar yüzünden milli yas ilan edildi ayrıca, forumdan mı soğuyorsun ? Cidden mi seni bu mu soğutuyor forumdan ? Sen daha çocuksun böyle şeyleri anlamazsın

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Dostum senin dünyadan haberin yok Filistinde ki olaylar yüzünden milli yas ilan edildi ayrıca, forumdan mı soğuyorsun ? Cidden mi seni bu mu soğutuyor forumdan ? Sen daha çocuksun böyle şeyleri anlamazsın
hayır anlamadın ben çocuk değilim
+ filistindeki olaylar olmadan öncede duruodu bu logo
+forumdan soğutmasının sebebi orjinal logoların yanına bir şey gelince beynim kendisi "soğu forumdan" diyor.

Brooker

OphionTR
En iyi cevaplar
0
Oradaki kurdelenin size ne gibi bir zararı olabilir anlayamadım doğrusu :ha:

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Soğuyorsan çek git burdan. Seni zorla tutan yok burda rahatsız oluyorsan hemen gidebilirsin. O logo'da öyle kalıcak sorunun varsa kendine ban at ! Sen hiçbir olaydan haberdar olmayan boş boş konu açan bir insanın tekisin . Şimdi bir daha girmemek üzere git benceee.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Türkmenistan duruken filistin için milli yas.Ah türkiyem ah.Vatandaşı olmasak iyi ülke aslında

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Soğuyorsan çek git burdan. Seni zorla tutan yok burda rahatsız oluyorsan hemen gidebilirsin. O logo'da öyle kalıcak sorunun varsa kendine ban at ! Sen hiçbir olaydan haberdar olmayan boş boş konu açan bir insanın tekisin . Şimdi bir daha girmemek üzere git benceee.
Soğu da git Allah aşkına ya.
Amin inşallah soğuyup gider, Profil fotonuzu siyah kurdele yapın dahada soğusun.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Profilimi çaldııı kaçııın :olgun: