Bir kişinin bilmediği bir konu hakkında ona yardım etmeliyiz;dalga geçmemeliyiz ''Bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıptır''.Mimarlığı kötü olan kişiler ile dalga geçmemeliyiz.Çalışmalar yapan arkadaşlarımızı desteklemeli, yardım etmeli ve yaptıkları işte gelişmelerine yardımcı olmalıyız.Çeşitli çalışmalar (skin,texturepack,wallpaper vb.) yapan kişileri, yaptıkları işe daha çok teşvik etmeliyiz.İnsanlarla kapasite ve mevkilerine göre konuşmalıyız.Cahille ilmi konuşma yapamayacağımız Alim'lede cahil konuşamayacağımız gibi.İnsanları yaş,din,dil,ırk,mesaj gibi özelliklerine göre ayırmayın, herkese eşit davranın.Küskünlüğe,dargınlığa,düşmanlığa son vermeliyiz. Başka birisinin kusurlarını araştırmayıp, onun kusurlarını örtmeliyiz. Herkese karşı güler yüzlü,tatlı dilli olmalıyız. Durduk yere gerginlik,tartışma çıkarmamalı ve ters davranmamalıyız.Milleti kandırmaya çalışmayın.Kötülüğe karşı iyi davranmalı ve sabretmeliyiz.Dürüst ve ahlaklı olmalıyız. Küfür ve hakaret gibi rencide edecek sözler kullanmamalı/kullandırtmamalıyız. Mesaj yollayacağımız bir konuyu ve yorumları tamamen okumalı ondan sonra mesaj yazmalıyız. Boş ve gereksiz mesajlar yayınlamamalıyız.Mesaj sayısı veya ödül puanı hiçbir işinize yaramaz, beğeni veya mesaj sayısı sizin kalitenizi belli etmez.Bir kişinin fikirlerine saygı duyun.Yazılarınızı Türkçe yazmaya ve noktalama işaretlerine özen gösterin.Anlaşılır cümleler kurun.Forumda bir çalışmanızı (Harita,skin vb.) paylaşacaksanız yeterince güzel olduğundan emin olun. Üç beş küpten yaptığınız haritaları foruma koymayın. Harita ve sunucu tanıtım reklamlarına resim koyun. Sunucu tanıtımlarınızı özenle yapın.Ne kadar güzel bir reklam yaparsanız o kadar çok üye çekersiniz. Forumda başka birinin yaptığı yapıtları ''Ben yaptım diyerek'' paylaşmayın. Alıntıdır diye belirtin.Tartışma yapın fakat kavgaya dönüşmemesine özen gösterin.Siyasi,dini,ırki vb. paylaşımlarda bulunmayın.Bir konu açmadan önce, o konunun daha önce açılıp açılmamış olduğunu kontrol edin.Konularınızı doğru bölümlere açın. Yardım istediğiniz konularda konu başlığını sorununuzu kısa bir özet geçicek şekilde yazın.Premium hesap satışları yapmak yasaktır. Ys belgesi, vergi levhası vb. olmadan Hosting Şirketi reklamlarınızı yapamazsınız. Minecraft Crack linkleri paylaşmak yasaktır. Reklam yapmak yasaktır. Konu başlıklarınızı tamamen büyük harf yapmayın ve çirkin ASCII işaretler ile süslemeyin.Kurallara kesinlikle uyun.Amacım kesinlikle beğeni kasmak değil.Aklıma daha fazla gelirse eklerim varsa siz de aşağıya yazın ben eklerim.