Forum Nasıl Trollenir ? Bölüm 1

DarkAngelLight

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bizim gibi bir build team açıyorsunuz. Sonra sizi ciddiye alanları trollüyorsunuz. Arkadaşlar teşekkürler dün gece beni sesli güldürdünüz psadyuasdguashguasdhguhsad.

Bu arada ismimizin latince anlamına bakarsanız sevinirim

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum Kuralları' Alıntı:
10- Kandırma (trolling)

Kasten üyeleri şaşırtmak, kandırmak amacıyla içeriklerin gönderilmesi yasaktır. Üyelerin sorunlarına üyelerine yanlış yönlendirecek cevaplar vermek de bu kurala dahildir. Ek olarak Herobrine ile ilgili konularda bu kurala dahildir.
Ayrıca Troll ayrı bir şey sahtekarlık ayrı bir şey. Troll denilen şey insanları gıcık etmek gibi amaçlar için kullanılır. Sahtekarlık ise insanlara karşı yanlış bilgiler vermek, onların doğru bilgi alma hürriyetini ellerinden almaktır. Doğru Bilgi Alma Hakkı anayasa içerisinde de belirtildiği için böyle şeyler yapmak yasalara da aykırıdır.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Benim açımdan siz ben trol yaptım yada ben trolüm diyorsunuz işte siz onu yanlış anlamışsınız.
Trol, İskandinavya folklorunda genellikle dev ya da cüce olarak resmedilen, mağaralarda yaşayan efsanevî, bir yaratıktır.
Sizin yaptığınız kendinizi ön planda tutmak açınsından saçma bir gösterip yapmaktsınız.

Tros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Forum trolleyeni gördüm de, Bölüm bölüm trolleyeni ilk defa görüyorum :(

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Oly be Troll! (Yine yanliş yerde kullandım sanırım)

FrontFace

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Benim açımdan siz ben trol yaptım yada ben trolüm diyorsunuz işte siz onu yanlış anlamışsınız.
Trol, İskandinavya folklorunda genellikle dev ya da cüce olarak resmedilen, mağaralarda yaşayan efsanevî, bir yaratıktır.
Sizin yaptığınız kendinizi ön planda tutmak açınsından saçma bir gösterip yapmaktsınız.

Bu Trol Mü?? :)

TC kimlik ve veli onayı olmadan vermiyoruz maalesef.
Wersem Bedawaya Vercen Mi?? :D