JitterClickYT
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 2
- Ruh hali
Günlerdir foruma giremiyoruz dedim bir şey falan mı oldu bi baktım forum 2 ay geriye alınmış. Forum elden gidiyeah...
Son düzenleme:
Şaka gibi, 1 nisan şakası dicem kaç gün geçti. Hesabım, konularım, sponsorluk, sabit vs ne varsa gitmiş. Gerçekten üzücü, detaylı bir açıklama gelene kadar bunu ciddiye almıyorum.
Oluşan bir sorunu düzeltmemiz gerekiyor. Düzeltmek için biraz eski bir yedeğe almamız gerekti. Elimizden geleni yapıyoruz.Şaka gibi, 1 nisan şakası dicem kaç gün geçti. Hesabım, konularım, sponsorluk, sabit vs ne varsa gitmiş. Gerçekten üzücü, detaylı bir açıklama gelene kadar bunu ciddiye almıyorum.
onlar zaten vardıÜcretli üyelikler vesaire geri verilir fakat uyarılar, banlar, konular, mesajlar vb. için aynısını söyleyemem.
Ekstra olarak forum şu an hala yavaş çalışıyor. Sayfanın altında da toplam sorgu en fazla bellek gibi debug mesajları olduğuna göre sanırım hala uğraşıyorlar; umarım forumu düzeltebilirler.
hani forum saldırı yemişti?Oluşan bir sorunu düzeltmemiz gerekiyor. Düzeltmek için biraz eski bir yedeğe almamız gerekti. Elimizden geleni yapıyoruz.
Benim yetkilerimin hiç biri daha verilmedi +4 gün geçti ama 3 tane üyeliğimden eser yok aldığıma dair kayıt vermemi istiyorlar ama mesajlar şubat ayından kalma ya üyeliklerimi teslim ederler ya da iade yaparlar okadar para vermişim @AdexTR @Crowley07imamoğlu başa gelince oldu bunlar
onlar zaten vardı
hani forum saldırı yemişti?
hallederler merak etme, halledemezlerse bu nasıl forum diyip ödediğin parayı haram edip ayrılırsın buradanBenim yetkilerimin hiç biri daha verilmedi +4 gün geçti ama 3 tane üyeliğimden eser yok aldığıma dair kayıt vermemi istiyorlar ama mesajlar şubat ayından kalma ya üyeliklerimi teslim ederler ya da iade yaparlar okadar para vermişim @AdexTR @Crowley07
Saldırının oluşturduğu sorunu çözmemiz gerekiyor zaten?hani forum saldırı yemişti?