Forumda 'İyi ki tanımışım' dediğiniz kişi veya kişiler

Hyroeth

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düşündüm, taşındım ve karar verdim.
Buyrunuz;
@Equinoxeer @Elfen @Atomy @Blueyescat @NoName0972 (ehe ehe) @Dreamsoldier @Pluginsel @CowboyBebopTR @GameKingTr59 @iFroZen @ErenOzsahin @Kovalski @admiraldus (:/) @MegaCrafter @Whoisthatinblack @Hyroeth @MustafaMertBulut @ExS @iFredy @NoPermission @FullForceHD @Kyalun ve tüm yönetim ekibi (kendileri pek sevmez beni ama napalım, vatandaş olunca köle gibi seviyoruz yöneticilerimizi.).
Belki daha vardır, bilemeyiz.
Hadi eyvallah.
Teşekkür ediyorum dostum. :)

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buyrunuz;
@Equinoxeer @Elfen @Atomy @Blueyescat @NoName0972 (ehe ehe) @Dreamsoldier @Pluginsel @CowboyBebopTR @GameKingTr59 @iFroZen @ErenOzsahin @Kovalski @admiraldus (:/) @MegaCrafter @Whoisthatinblack @Hyroeth @MustafaMertBulut @ExS @iFredy @NoPermission @FullForceHD @Kyalun ve tüm yönetim ekibi (kendileri pek sevmez beni ama napalım, vatandaş olunca köle gibi seviyoruz yöneticilerimizi.).
Hadi eyvallah.
AşQlArIm BeNiM
@Breakthrough @MandalinTR @Atomy @Pluginsel @admiraldus @YgtGamingTR çok saygı duyduğum değerli bir isim.
@Blueyescat @CowboyBebopTR @MegaCrafter @TheGodFather
ve bu arada Özellikle @Swuupie inceyi anladı o :D
@NeonZone özledik be baba

Son düzenleme:

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Son düzenleme:

UltraoyunTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buyrunuz;
Hadi eyvallah.

SAĞOL CANIM. HADİ EYV ! :)

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Nice güzel eski ekip arkadaşları, hesapları değişmiş veya kapanmış değerli kişiler ve emekli kardeşlerim. Nice güzel insanlar tanıdım buralarda. Son zamanlarda buralardan neredeyse kimseyle görüşmesem bile değerli kişileri etiketlemek istiyorum. Gören duyan bilen herkese selam olsun.
@AdexTR @NeutronRasee @LordTs @Cardinal41 @Waffleinstein @ByTheEfsane_ @Crowley07 @CmJustice @Exo @JuggerX @JusticeWhip @godmodeoff
Sempatik üyeler gizli kahramanlar felan @B35T14 @BurnerTroll @adenzu54 @FurdiePascia2 @UcanKofte @BraveHero @MasterOfDeaths

Anılarıyla hatırladığım ismini bulamadıklarım yanıtlasın da duygulanalım ^_^
Ünlü tartışmalar çağında Ronin üyeleri @LifeTaker vs. ateşli solo mimar @Kaan697 müthiş eğlendiğim zamanlardı.
Daha nice güzel günlere ve insanlara...

Son düzenleme: