- En iyi cevaplar
- 1
Teşekkür ediyorum dostum.Düşündüm, taşındım ve karar verdim.
Buyrunuz;
@Equinoxeer @Elfen @Atomy @Blueyescat @NoName0972 (ehe ehe) @Dreamsoldier @Pluginsel @CowboyBebopTR @GameKingTr59 @iFroZen @ErenOzsahin @Kovalski @admiraldus (:/) @MegaCrafter @Whoisthatinblack @Hyroeth @MustafaMertBulut @ExS @iFredy @NoPermission @FullForceHD @Kyalun ve tüm yönetim ekibi (kendileri pek sevmez beni ama napalım, vatandaş olunca köle gibi seviyoruz yöneticilerimizi.).
Belki daha vardır, bilemeyiz.
Hadi eyvallah.
Düşündüm, taşındım ve karar verdim.
Buyrunuz;
@Equinoxeer @Elfen @Atomy @Blueyescat @NoName0972 (ehe ehe) @Dreamsoldier @Pluginsel @CowboyBebopTR @GameKingTr59 @iFroZen @ErenOzsahin @Kovalski @admiraldus (:/) @MegaCrafter @Whoisthatinblack @Hyroeth @MustafaMertBulut @ExS @iFredy @NoPermission @FullForceHD @Kyalun ve tüm yönetim ekibi (kendileri pek sevmez beni ama napalım, vatandaş olunca köle gibi seviyoruz yöneticilerimizi.).
Hadi eyvallah.
AşQlArIm BeNiM@Hüseyin09123 , @ilkeroyun , @AdexTR , @MandalinTR , @goktug321407 , @NoName0972 (Buldum Seni WWEci) , @admiraldus
@xXxcCcEC , @Thecanfes007 , @MandalinTR , @Admicos , @MandalinTR
BoxProDX Tanıyorumİlk olarak benim Minecraft ve S4League oyunlarına bağımlı olmamı sağlayan @xmenwolwer ve diğerleri @AdexTR, @KRHN, @Admicos , @BowProDX, @MegaCrafter, @Bernard, @GodofMilker, @zindev (forum nickini unuttum iyi mi)
Ek olarak Anime is My Life grubunun kurucusu ve beni animeye başlatan kişi (ismini unuttumgaliba Kemal)
Düşündüm, taşındım ve karar verdim.
Buyrunuz;
Hadi eyvallah.
Birdakika unutmuşum @BjornDedem @TheGodFather
Abim @AdexTR
Dayım @Zariarius
Abim @Bycakr
Amcam @NoName0972
Abim @admiraldus
Bücürüğüm @Sarı_Bücür_Son_Kez
Komşularım @Minecraftplayerr @Crowley07 (Komşu meselesi hemşehrimsin yoksa Abim diye etiketlerdim) @Equinoxeer
Forum.gamer.com.tr Bir Ailedir.