TOİ.
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Benzeri . Yani Bloklardan Oluşacak fakat Grafikleri Minecraft Gibi Kötü Değil . Yani Blok Görüntüleri , Parlatımları vb. Kaliteli Olacak .Oyun pixel mi olacak ?
Benzeri . Yani Bloklardan Oluşacak fakat Grafikleri Minecraft Gibi Kötü Değil . Yani Blok Görüntüleri , Parlatımları vb. Kaliteli Olacak .Oyun pixel mi olacak ?
Bensiz ne yapacaksın ? Her konuna "Beğenmedim." yazan bendimHadi craftin profilini basalim. -. Lan napcam ben sensiz
Turkcell T11 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ne zaman çıkar ? Ayrıca oyunun türü ne olacak ?Benzeri . Yani Bloklardan Oluşacak fakat Grafikleri Minecraft Gibi Kötü Değil . Yani Blok Görüntüleri , Parlatımları vb. Kaliteli Olacak .
Kısacası Hayatta Kalma , Silahlar , Ordu Savaşları vb. gibi kategorilere ayrılabilir.Bensiz ne yapacaksın ? Her konuna "Beğenmedim." yazan bendim[DOUBLEPOST=1406510635,1406509983][/DOUBLEPOST]
Ne zaman çıkar ? Ayrıca oyunun türü ne olacak ?
Size abi demem gerekir mi ?Kısacası Hayatta Kalma , Silahlar , Ordu Savaşları vb. gibi kategorilere ayrılabilir.
Ben 14 yaşındayım sen 22Neden ?![]()
Ben kimim ki zaten .sZaten özellikle craft_man adamlara direk cezayı basıyor ona gıcık oldum sorgu sual yok uyarı bile gelmedi e-mail bile gelmedi bana bikeresinde.Bastı cezayı (ceza puanlarıma bakarak anladım sonradan) direk ban yedim