Forumu Bırakıyorum

B

Brkelbk

Ziyaretçi
Ve asıl terbiyesiz/saygısız insanların kollarını sallaya sallaya dolaşması[DOUBLEPOST=1406512497,1406512465][/DOUBLEPOST]@Red_ öyle demedimki

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve asıl terbiyesiz/saygısız insanların kollarını sallaya sallaya dolaşması[DOUBLEPOST=1406512497,1406512465][/DOUBLEPOST]@Red_ öyle demedimki
Olayı yeni anladım :D[DOUBLEPOST=1406512601][/DOUBLEPOST]
Helal olsun senin gibiler bu forumda çok az. Asıl senin moderatör olman gerekiyor.
Aynen.Adam gibi moderatör yok forumda resmen.JusticeWhip'in de Forum Yöneticisi olması acayip saçma.Hiç haketmiyordu o rütbeyi bence.

B

Brkelbk

Ziyaretçi
Helal olsun senin gibiler bu forumda çok az. Asıl senin moderatör olman gerekiyor.
Teşekkür ederim :) Ha ben burda çok kusursuz insanlarız onlar çok kötü falan manasında konuşmuyorum ama biraz daha dikkatli hatta baya daha dikkatli ve ciddi yaklaşmaları gerekiyor işlerine.Daha detaylı incelemeleri lazım yoksa yetkiyi verelim herkeze kafası esen direk cezayı bassın demi? :)

B

Brkelbk

Ziyaretçi
Evet bende beğeniyordum ancak çok bozuldu yada öyleydi de bizemi garezi oldu bianda hiç anlamış değilim

B

Brkelbk

Ziyaretçi
@JusticeWhip şimdi bize uyarı atar hiç takmayın.

Yanlız bu forum az kişiyken çok iyiydi ya sonradan başka kişiler geldi (başka zihniyetler) bozdu forumu yavaş yavaş bozuldu forum.Güçlü olan,tanınan kişiler herzaman haklı sayılıyor buna gıcığım ben asıl -_-

Red_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@JusticeWhip şimdi bize uyarı atar hiç takmayın.

Yanlız bu forum az kişiyken çok iyiydi ya sonradan başka kişiler geldi (başka zihniyetler) bozdu forumu yavaş yavaş bozuldu forum.Güçlü olan,tanınan kişiler herzaman haklı sayılıyor buna gıcığım ben asıl -_-
RoninBT mesela.Onlara bir lafım yok fakat her tartışmada haklı olmalarından sıkıldım -_-

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Babası interneti kesti masaüstünü kesti dizüstünü sakladı tableti kırdı diyorlar. Belki de babasıyla bir sorunu vardır.[DOUBLEPOST=1406513262,1406513183][/DOUBLEPOST]Justice giremiyor foruma.

B

Brkelbk

Ziyaretçi
RoninBT mesela.Onlara bir lafım yok fakat her tartışmada haklı olmalarından sıkıldım -_-
Ben biraz gıcığım aslında o gruba :p Tabi dediğin gibi her konuda haklı çıkıyorlar ona ayrı bir gıcığım ama bazı konularında sanki biz eniyisiyiz öyle olacağız gibi mesajlar vermeye çalıştıklarını farkettim.Zaten haritalarını yapmayı sevdikleri için yapmıyorlar onu biliyorum (Grupdaki bazı kişiler hariç) sırf beğeni toplamak ve ilgi görmek için.Grupdaki belli başlı kişilerin de sürekli hava attıkları ayrı bir gerçek