Forumun Eski Tadı Yok Arkadaş.

• Konuyu başlatan TanerTekinn
  • Başlangıç tarihi

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Öyle çok eski ve bilindik değilim. Ama ben de forumun artık değiştiğinin farkına vardım. Ban mevzuları başarılıların önü kesilmesi sidikeysıpot konuları... (İlk adım junior_jo ikinci adım kemalist.)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
2012'den Beri Bu Forumdayım Burası Altı Üstü Bir Minecraft Forumu Neyse O Burda Çocukda Olucak Çıkarcılarda Olucak Seviyesiz İnsanlarda Küfürbazlarda Olucak Her Forumda Bu Tür Şeyler Olur Her Forumda Belirli Bir Tarihden Sonra Vay Efendim Forumun Eski Tadı Yok Diye Çıkışanlar Olur Eski Tadı Yoksa Üst Taraftan Sekemeyi Kapatın Ve Çıkın Bir Üye Gider On Üye Gelir.

İyi Forumlar..
Ben sadece forumu eleştiriyorum. Senin burada dediğin resmen ülkenin gidişatını eleştirenlere ülkeden ''DEFOL GİT'' demek gibi bir şey. İyi forumlar.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Demek İstediğim Şu Kardeşim Ne Sen Ne Ben Nede Başkası Burayı Değiştiremez Bu Forumun Sahibi Belli O Ne Derse O Yok Bana Uymaz Dersen Çeker Gidersin :)
Evet ben zaten sana katılıyorum ama benim yaptığım sadece yöneticileri ya da seni beni bizi eleştirmek. Onun dışında yaptığım bir şey yok. EĞER BU KONULARDAN RAHATSIZ OLUYOR İSEN SAĞ ÜSTTE GERİ GELMEYE YARAYAN BİR TUŞ VAR. İyi forumlar. (Sana karşı bir atar yapmıyorum. Sadece ateşe ateş ile karşılık vermek istiyorum. Yok ise kavga etmek istemem.)

T

TanerTekinn

Ziyaretçi
2012'den Beri Bu Forumdayım Burası Altı Üstü Bir Minecraft Forumu Neyse O Burda Çocukda Olucak Çıkarcılarda Olucak Seviyesiz İnsanlarda Küfürbazlarda Olucak Her Forumda Bu Tür Şeyler Olur Her Forumda Belirli Bir Tarihden Sonra Vay Efendim Forumun Eski Tadı Yok Diye Çıkışanlar Olur Eski Tadı Yoksa Üst Taraftan Sekemeyi Kapatın Ve Çıkın Bir Üye Gider On Üye Gelir.

İyi Forumlar..

Çıkarcılarda Olucak Seviyesiz İnsanlarda Küfürbazlarda Olucak Arkadaşim Forumda Bu Dediklerinin Hicbiri Olmamasi Lazim Forum Adini Almasi Icin Ama Heralde Yazdigin cümledende göründügü gibi ;

Yarasi Olan Gocunur
[DOUBLEPOST=1407344514,1407344420][/DOUBLEPOST]
Evet ben zaten sana katılıyorum ama benim yaptığım sadece yöneticileri ya da seni beni bizi eleştirmek. Onun dışında yaptığım bir şey yok. EĞER BU KONULARDAN RAHATSIZ OLUYOR İSEN SAĞ ÜSTTE GERİ GELMEYE YARAYAN BİR TUŞ VAR. İyi forumlar. (Sana karşı bir atar yapmıyorum. Sadece ateşe ateş ile karşılık vermek istiyorum. Yok ise kavga etmek istemem.)

KARDEŞİM BU FORUM şu an BURALARA 2011 2012 DEN KALMA FORUM USERLERİ İLE GELDİ EMİN OLABİLİRSİN BURDA BİZİM YETKİLİYE VS. BİR SİTEMİMİZ YOK 1-2 ARKADAŞIM VAR VEDE BANA KATILAN 3-5 DOSTUM VAR ONLARLA YOLA DEVAM SİZİN GİBİLER HEP 1. ADIM GERİDE KALCAKSİNİZ[DOUBLEPOST=1407344615][/DOUBLEPOST]Bunca Zaman Bu Kadar Server Acdim Mycraft YouCraft Survivalcraft Kingdom Empire McYouCraft Hgturk Serverler Açdım Vede Ne Kadar Server Acsam Teker Teker Arkadaşlarimi Kardeşlerimi Kaybettim Cünkü Cogu Ihanetden

Keşke Server Acmasaydim Ama Arkadaşlarim olsaydi . ( Kafa Dengi Arkadaş )

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Harbiden forum berbat oldu eskiden çok iyiydi,ama artık o tadı alamıyorum :( ayrıca forum teması da berbat[DOUBLEPOST=1407403583,1407348941][/DOUBLEPOST]aha şimdide creeperlar üzgün reklamları devre dışı bırak diyor şimdi pis reklamları :sinirli:

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Harbiden forum berbat oldu eskiden çok iyiydi,ama artık o tadı alamıyorum :( ayrıca forum teması da berbat[DOUBLEPOST=1407403583,1407348941][/DOUBLEPOST]aha şimdide creeperlar üzgün reklamları devre dışı bırak diyor şimdi pis reklamları :sinirli:
Evet zaten her yer reklam oldu. Reklamlar artık bende bildirim bölümünü kapatıyor o yüzden kullanıyordum ad blocker ama artık o da olmuyor.