Forumun Servır kurdum 1 cigabayt remli muhabbetinden kurtulup gelin sohbet edelim.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Saçma yorumları takmayıp cevap dahi vermeyeceğim. Minecraft veya başka bir oyunda en çok ne yapmayı seviyorsunuz.

Mesela ben minecraftta survival a tekrar tekrar başlamaya nedensiz bir şekilde haz duyarım. O ağacı elinle kesme aşaması her zaman bana eski günleri hatırlattığından sanırım.

Şu aralar sıkca oynadığım bir diğer oyunda lol. Lol unda yaş sınırı düştüğünden mc gibi ondanda soğudum. Ama lolde de troll takımlar ile oyun kazanmayı hep sevmişimdir. Oyunu oynarken normal şeyler yapmayıp mesela bot a 2 sup gidip karşıyı ezmek o damage attıkca birbirimize sürekli heal atmak gibi fanteziler oyunu daha eğlenceli yapıyor :D

Sizde paylaşırsanız sevinirim.

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O değilde bütün gün boyunca Knight Online'de kurtcuklarda beklediğimi hatırlarım.Ayıhıh arg benzeri sesler çıkıp duruyordu. :D

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
O değilde bütün gün boyunca Knight Online'de kurtcuklarda beklediğimi hatırlarım.Ayıhıh arg benzeri sesler çıkıp duruyordu. :sırıtmak:

Silroad da thief kostumunu çok sevdiğim için 2 gün şehirde sırf onunla dolanmıştım :D Seninki kadar iyi olmasada :D

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Silroad da thief kostumunu çok sevdiğim için 2 gün şehirde sırf onunla dolanmıştım :sırıtmak: Seninki kadar iyi olmasada :sırıtmak:

Seninkide fena değilmiş.Arada pazar kurup;en değersiz eşyaları sonsuz paraya koyuyorum.Sırf pazarın güzel gözükmesinden dolayı. D:

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sırf Sudak balığını pişirmeyi sevdiğimden,Metin2 'de,3 gün boyunca balık tuttuğumu hatırlıyorum.Artık tatmin etmiyordu,gidiyordum pvp serverda balık tutup tutup satıyordum filan.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Sırf Sudak balığını pişirmeyi sevdiğimden,Metin2 'de,3 gün boyunca balık tuttuğumu hatırlıyorum.Artık tatmin etmiyordu,gidiyordum pvp serverda balık tutup tutup satıyordum filan.

Metin2 Türkiye 'ye çığ gibi yayınlınca bende oynamaya başlamıştım , dolunay kılıcı düşürüp yakmanın verdiği zevk tartışılmaz ..

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Metin2 Türkiye 'ye çığ gibi yayınlınca bende oynamaya başlamıştım , dolunay kılıcı düşürüp yakmanın verdiği zevk tartışılmaz ..
Dolunay kılıcını çaldırmakta ayrı bir zevkti,o zamanlar saftık,"Aha abi bak sevgili buldum ben!" nidalarıyla Dolunay kılıcımızı bizden isteyen o arkadaşa seve seve verirdik,1 gün içerisinde o arkadaşta piyasadan silinirdi.