Forza Horizon 4 Tanıtım

ozzgurylmzz

Taş Madencisi
Ekip Çalışanı
Mesajlar
82
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
25
Puanları
210
Ruh hali
forza-horizon-4ten-buyuk-basari.jpg

Forza Horizon 4 Tanıtım
Herkese selamlar, bugün sizlerle Forza Horizon 4 Tanıtım konusunu konuşacağız ve önemli bilgiler vereceğim.
Beklemeden konumuza geçelim.


Forza Horizon 4 Nedir?
Forza Horizon 4, Playground Games tarafından 2018 yılında geliştirilip Microsoft Studios tarafından yayımlanan yarış oyunudur.
Forza Horizon 4, temelde 500'den fazla araç ve 4 farklı mevsimi yaşatan bir açık dünya yarış oyunu. Oyunumuz İngiltere'de geçiyor, ancak İskoçya ve Galler'in bazı bölgelerini dünyamızda bir araya getiriyor. İngiltere'nin tepeleri, kros alanları oynayışı daha heyecanlı bir hale getirirken. İskoç Highlands bizlere hızın doruklarına varacağımız otoyollar sunuyor ve son olarak Galler'in Edinburgh'u bizlere sokak yarışları için farklı ve yeni yerler sunuyor.
Ancak oyunumuz sadece bunla kalmayıp, mevsimler ve saat oyun içinde sürekli değişiyor. Bu durumda da bizlere çok farklı manzaralar ve sürüş dinamikleri sunuyor.


Mevsimler
Mevsimler oyunun tüm sürüş dinamiklerine etki ediyor desek yalan olmaz. Örneğin yazın yollar asfalt güzel bir zemin sunarken, sonbaharda çamurlu ve bataklık bir yol yerini alıyor, aynı şekilde kışın yollar daha kaygan ve araba sürüşü bir o kadar zor oluyor.
Tüm bunları yaparken, mevsimler sayesinde oyunun bir anda tüm görünümü değişebiliyor, göz alıcı güzel fotoğraflar çekebiliyoruz.


Araçlar
Oyunda araç kazanmak aslında düşündüğünüz kadar zor değil. Yarışlardan sonra ödül olarak, çarkla, mağazadan, açık artırma ile ve haritada bulunan gizli ahırlardan elde edebilirsiniz. Araçları yükseltebiliyor ve performanslarını artırabiliyoruz. Bunla kalmayıp araçların her yerini kendimize göre tasarlayabiliyoruz, ister farklı oyuncuların tasarladığı araç tasarımlarını kullanabiliyor veya kendimize özel yeni bir araç tasarımı yapıp diğer kullanıcılarla paylaşabiliyoruz.
Oyunda normal araçlardan sıkılırsanız, hovercraft, motosiklet, tren ve f16 gibi farklı araçlar ile yarış yapabiliyorsunuz.


Genel
Oyunda dağlık alanda bir yarış yapacaksanız ona uygun tekerlek ve araç almalısınız veya sokak yarışları için süper arabaları tercih etmelisiniz. Böylece oyun sizlere düşündürtüyor ve bölgeler veya mevsimle yapabileceğinizi pek çok farklı kombinasyon sağlıyor.
Oyun sizi asla para, araç veya seviye konusunda zora sokmuyor yarış sonucu ne olursa olsun size bir şeyler kazandırıyor böylece yarışı kaybettiğiniz zaman üzüntünüz verdiği ödülü görünce geçebiliyor.
Oyun, bir taraftan bizlere güzel ve sağlam müzikler veya çoğunu DJ'lerin seslendirdiği farklı ve yine birbirinden güzel radyo istasyonları sunabiliyor.


Sistem Gereksinimleri
Gelelim sistem gereksinimlerine.

İşletim Sistemi: Windows 10 sürüm 15063.0 veya daha üstü
Mimari: x64
Klavye: Tümleşik Klavye
Fare: Tümleşik Fare
DirectX: DirectX 12 API, Donanım Özellik Seviyesi 11
Bellek: 8 GB
Video Belleği: 2 GB
İşlemci: Intel i3-4170 3.7 GHz
Grafikler: NVidia 650TI
İşletim Sistemi: Windows 10
Mimari: x64
Klavye: Tümleşik Klavye
Fare: Tümleşik Fare
DirectX: DirectX 12 API, Donanım Özellik Seviyesi 11
Bellek: 12 GB
Video Belleği: 4 GB
İşlemci: Intel i7-3820 3.6GHz
Grafikler: NVidia GTX 970 ya da NVidia GTX 1060 3 GB or amerika R9 290X ya da RX 470

SON
Konumuz buraya kadardı elimden geldiğince sizleri bilgilendirmeye çalıştım. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler görüşlerinizi yorum ile belirtebilirsiniz.
İyi forumlar







 



Üst