FPS Sorunu Yardım Lütfen

TheZindev

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunun bir çözümü var.GeForce 210 kullanırken bende performans problemleri yaşamıştım.Nvidia Denetim Masasina Gir.3D ayarları gibi bir şey olacaktı sonra oraya gir.Sonra ordan Görüntü ayarları mı ne var.
Girdikten sonra sağ tarafta Nvidia'nin 3d sembolu dönüyor böyle."Benim Tercihlerimi Kullan ve Şunlara Önem Ver" olması lağzım.
Ona bas.Grafikleri "Performans"'a getir.Performans artacaktır.CubeWorld'de yapmıştım aşırı performans artışı oldu.
İnternetden buldum bu resmi buraya gireceksin.

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nvidia denetim masası na nerden gircem başlat taki arama yerine yazıyom bulunamadı diyor

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nvidia denetim masası na nerden gircem başlat taki arama yerine yazıyom bulunamadı diyor

Nvidia yok başında ''Denetim Masası''
Bunun bir çözümü var.GeForce 210 kullanırken bende performans problemleri yaşamıştım.Nvidia Denetim Masasina Gir.3D ayarları gibi bir şey olacaktı sonra oraya gir.Sonra ordan Görüntü ayarları mı ne var.
Girdikten sonra sağ tarafta Nvidia'nin 3d sembolu dönüyor böyle."Benim Tercihlerimi Kullan ve Şunlara Önem Ver" olması lağzım.
Ona bas.Grafikleri "Performans"'a getir.Performans artacaktır.CubeWorld'de yapmıştım aşırı performans artışı oldu.
İnternetden buldum bu resmi buraya gireceksin.

Sağol kardeşim bu menüyü biliyorum. Deneyeceğim

TheZindev

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nvidia ekran kartı driverini yüklediyseniz masaüstü'ne sağ tıkladığınızda gelir bu menünün sembolü:

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam öyle yaptım ama işe yaramadı durum aynı düzlük yerlerde 60 fps çok yoğun yerlerde 8-10 fps oluyor

Not : düzlük yer = superflat :D

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
İşte o resource (texture?) pack'ler de kasar. x64 sanırım biraz yüksek bir değer ondan dolayı da olabilir. Yani diyeceğim standart texture'ye dönüp bize durumu bildir :).

TheZindev

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AAAA bi dk :D EN çok fps yiyen bir şey var ayarlada unutmuşum.Smooth Lighting adında bir aryar var Options/Video Settings'de Onu En düşüğe getir.

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
win7 görsel efektleri kapattım (görsen win7 olduğuna inanmazsın :D ) ve resorucepack default seçtim smooth lightning kapalı görüş mesafesi normal , bu durumda sonoyuncu ya girdim 60 fps ye kadar çıktı :D

OnlineHastasii

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
win7 görsel efektleri kapattım (görsen win7 olduğuna inanmazsın :sırıtmak: ) ve resorucepack default seçtim smooth lightning kapalı görüş mesafesi normal , bu durumda sonoyuncu ya girdim 60 fps ye kadar çıktı :sırıtmak:

:D iyi bir fps istiyorsan bazı yerlerden kısman gerekiyor maalesef.