CannibalBear-(Genc)
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Evvvvvet merhaba arkadaşlar biliyorum hepiniz video çekme hastasısınız minecraft minecraft minecraft.... bazı arkadaşlar fraps adlı programda bekli ses kaydedemiyolardır diye bilgi vermek istedim
Eğer dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız ve kendi mikrofonu varsa yapıcağımız iş çok basit ;
1. olarak fraps programını açıyoruz
2. movies sekmesine geliyoruz
3. olarak son işlem Record external input yazan yerin yanındaki kutucuğu işaretliyoruz
4. evet bitti bu kadar artık frapsta sesinizi kaydedebilirsiniz
Gelelim masaüstü pc kullananlara onlarında yapacağı pek bir şey yok burda dizüstü pc kullanıp ne bileyim kulaklık mikrafonuna ayarlamak isteyenlerde yapabilirler bakalım nasıl yapıyormuşuz;
1.olarak denetim masasını açıyoruz
2.sonra donanım ve ses'e giriyoruz
3.ses'e giriyoruz ve kayıt sekmesi var oraya tıklıyoruz
4.evet ordan seçmek istediğimiz mikrofonun üstüne tıklıyoruz
5.ve alttan varsayılan yap'a tıklıyoruz
6.sonra eğer frapsınız açıksa kapatıp açıyoruz
7.ve aynı şekilde movies sekmesine gelip Record external input yazan yerin yanındaki kutucuğu işaretliyoruz.
eğer anlamadığınız bir şey varsa yorum yazarak,mesaj atarak sorununuzu dile getirebilirsiniz herkeze iyi forumlar.:happy:
Eğer dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız ve kendi mikrofonu varsa yapıcağımız iş çok basit ;
1. olarak fraps programını açıyoruz
2. movies sekmesine geliyoruz
3. olarak son işlem Record external input yazan yerin yanındaki kutucuğu işaretliyoruz
4. evet bitti bu kadar artık frapsta sesinizi kaydedebilirsiniz
Gelelim masaüstü pc kullananlara onlarında yapacağı pek bir şey yok burda dizüstü pc kullanıp ne bileyim kulaklık mikrafonuna ayarlamak isteyenlerde yapabilirler bakalım nasıl yapıyormuşuz;
1.olarak denetim masasını açıyoruz
2.sonra donanım ve ses'e giriyoruz
3.ses'e giriyoruz ve kayıt sekmesi var oraya tıklıyoruz
4.evet ordan seçmek istediğimiz mikrofonun üstüne tıklıyoruz
5.ve alttan varsayılan yap'a tıklıyoruz
6.sonra eğer frapsınız açıksa kapatıp açıyoruz
7.ve aynı şekilde movies sekmesine gelip Record external input yazan yerin yanındaki kutucuğu işaretliyoruz.
eğer anlamadığınız bir şey varsa yorum yazarak,mesaj atarak sorununuzu dile getirebilirsiniz herkeze iyi forumlar.:happy: