çok odun diyorusnda kardeşim benim o dunala yapılan yapılar bi aralar çok yapıldı artık eskisigii yapılacak işey kalamdı odun logu ile odun bloguyla yapılacak her türlü map yapıldıBiraz renklendirirsen güzel olur. Bir sonraki yapı çalışman da taştan çok odun, yaprak vb. kullanırsan daha güzel yapılar ortaya çıkacaktır. Özellikle bu tarz yapılar çok yapılıyor. Sürekli yapılan şeyler belirli bir süreden sonra maalesef ilgiyi kaybediyor.
saol dostum üst taraflara heykel düşündüm ve birazda sade olsun istedim ondan üst taraflarıu doldurmadımSadelik ön planda, gayet güzel olmuş. Bazıları gölge modunu kullanmayınca akılları karışmış(Shadersın kötü packını kullanıyorsun...) En kötü eksiğinde bir üst tarafa bak istersen :/ Üst taraf cidden boş duruyor. Sadelik ön planda ama ne desem bilemiyorum.
Sen yinede üstü doldur (Çatı, Mimari, Heykel vb..)
Başarılar.
saol dostum.map cok güzel olmus basariların devamını dilerim.
saol ahmetcimCok hojj.. Başarılarının devami dileğiyle.
ney hava da uçuyor ?Niye havada uçuyo Riyutakeyo bey ?
simetrik bi kale düz diye bi eleştiri olmaz yani dostumkale baya düz olmuş gibi duruyor :/
saol da biraz eleştiri felan yapsayın yapı hakkında çagatay beyBaşarılarınızın dilerim iyi forumlar.
Öndeki Ağaçları Biraz Daha Özenli Yapsaydınız Daha iyi Olurdu (Oldumu ._.)saol da biraz eleştiri felan yapsayın yapı hakkında çagatay bey