FREE Modern Big Palace

RyuTakeo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu Kapandı​

Son düzenleme:

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Biraz renklendirirsen güzel olur. Bir sonraki yapı çalışman da taştan çok odun, yaprak vb. kullanırsan daha güzel yapılar ortaya çıkacaktır. Özellikle bu tarz yapılar çok yapılıyor. Sürekli yapılan şeyler belirli bir süreden sonra maalesef ilgiyi kaybediyor.

RyuTakeo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biraz renklendirirsen güzel olur. Bir sonraki yapı çalışman da taştan çok odun, yaprak vb. kullanırsan daha güzel yapılar ortaya çıkacaktır. Özellikle bu tarz yapılar çok yapılıyor. Sürekli yapılan şeyler belirli bir süreden sonra maalesef ilgiyi kaybediyor.
çok odun diyorusnda kardeşim benim o dunala yapılan yapılar bi aralar çok yapıldı artık eskisigii yapılacak işey kalamdı odun logu ile odun bloguyla yapılacak her türlü map yapıldı

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sadelik ön planda, gayet güzel olmuş. Bazıları gölge modunu kullanmayınca akılları karışmış(Shadersın kötü packını kullanıyorsun...) :D En kötü eksiğinde bir üst tarafa bak istersen :/ Üst taraf cidden boş duruyor. Sadelik ön planda ama ne desem bilemiyorum.

Sen yinede üstü doldur :D (Çatı, Mimari, Heykel vb..)

Başarılar.

RyuTakeo

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sadelik ön planda, gayet güzel olmuş. Bazıları gölge modunu kullanmayınca akılları karışmış(Shadersın kötü packını kullanıyorsun...) :D En kötü eksiğinde bir üst tarafa bak istersen :/ Üst taraf cidden boş duruyor. Sadelik ön planda ama ne desem bilemiyorum.

Sen yinede üstü doldur :D (Çatı, Mimari, Heykel vb..)

Başarılar.
saol dostum üst taraflara heykel düşündüm ve birazda sade olsun istedim ondan üst taraflarıu doldurmadım

AkasyaCraft

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
map cok güzel olmus basariların devamını dilerim.

RyuYoshi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Cok hojj.. Başarılarının devami dileğiyle.