Freedom-TR De Çalışacak Kuruculuk+Builderlik Yapacak Saglam Adam Aranır

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Freedom-TR De Çalışacak Kuruculuk+Builderlik Yapacak Saglam Adam Aranır Skypem akincan55

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
skype akincan55 Saglam Mod Aranıyor. Saglam. Adminlige Yükselme ve sonradankurucuya yükselme şansıda var acil.

katık

Marangoz
En iyi cevaplar
0
skypeden ekledim gerçekten usatyımdır (kuruculuk,adminlikte güvenilirim.)

Dragon_sf_7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
server çok kötü admin para hırsızı beni görevimden attı gizli bi nickle yan çar açıyo admin ve bütün vipleri oyuncuları kesiyo küfrediyo adminler beni banlayamaz diyo geçen kullandıgı nickde long du tavsiye etmem serveri bütün servere katkılarımda haram olsun parkur market event spawn hepsi haram olsun emi para hırsızı olmaya utanmiyo bu serefsiz ahlaksız bende kurucuydum bu serverde bütün emeklerime karsi beni banladı

CllDmr

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Başvuru Formu:
Online Süresi:Hafta içi 6-7 saat hafta sonu 10-12 saat
Tecrübeleriniz:2 Swde Adminlik 4 Swde builderlik 3 Swde Mod oldum
Ayrıca wg we bilgim %99 pluginlerden çok iyi anlarım group manager ayarlayabilirim

ByAwesome123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Selam, serverında alım mı var?
Birini mi arıyorsun?
Tek Ve En Doğru Adrestesin.
Adım:Eren
Tecrübe: Plugin bilgim oldukça fazla ve Minecraft adlı oyunu Beta sürümünden beri oynuyorum.
Daha önce 3 Moderatörlük
2 Adminlik 3 Rehber Ve Builder
Ve 2 Reklamcılık görevlerini üstlendim. 2 tanede serverım oldu.
Neden ben?:Server a adam getirir ve serverdaki oyuncuları memnun ederim vede serverı güzelleştirir,geliştirir ve üst düzeylere taşırım.
Admin Ve Builder(mimar) olabilirim.
Bu forum üzerinden görüşebiliriz
Online genellikle
Haydi Beni Seç!

Erenmuslu usta mimar

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar ben Erenmuslu çok uzatmadan başvuruma geçelim ilk bi kendimden bahsediyim.
Küfür etmem Saygılıyımdır herkeze eşit Davranırım . Bu forumda büssürü Yarışmaya katılmışımdır Hepsindede Dereceye girmişimdirBir çok serverde Builder oldum Çok uzatmadan başvuruma geçem :D

Ad:Eren
Soyad:Muslu
Kaç yıldır minecraft oynuyorsun:1.8.1 sürümünden beri
Tecrubelerin: osmanlıCraft PehlivanCraft AxiKral SelçukluCraft ve bir kaç adını hatırlamadığım serverde Builder Oldum.
Yaptığın Bir kaç eser:
Bunu bir yarışma için Tario76 ile birlikte yapmıştım
bunu ise normal Eserlerimizden :D

Buda var

Buda var

Daha var ama Bulamadım resimleri