Ftb 1.6.4 modpack açılma sorunu

utkumine

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar öncelikle yaşadığım problem ftb launcher ve technick launcher için geçerli bu ikisindeki 1.6.4 modpacklerin açılmadığını farkettim ama 1.5 gibi sürümlerde hiçbir sorun yok bilgisayarım türkçe windows 8 kullanıcısıyım 8 gb ram sahibiyim ek olarak minecraft 7,5 gb versem bile çalışmıyor ayrıca -Duser.language=en -Duser.country=US hiçbir işe yaramıyor son olarak sorun tam olarak söyle gerçekleşiyor normalde ftb den modpack açtığınızda console kapanmaz ardından minecraft açılır bunda hiçbiri olmuyor launcher ve console aynı anda kapanıyor şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler nokta :D

BajanCan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu sorun önceden bende de oluyordu.1.5.2 sürümleri ve diger sürümlerde oynuyorum crackliyken.Ama sonradan 1.6.4 sürümleri acılmadıgı icin Premium hesap aldım ve sorun ortadan kalktı ve bide pc ni ingilizce yap acılmaz yoksa ve kodla calısmaz :D Umrazım anlatabilmisimdir :)

utkumine

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bu sorun önceden bende de oluyordu.1.5.2 sürümleri ve diger sürümlerde oynuyorum crackliyken.Ama sonradan 1.6.4 sürümleri acılmadıgı icin Premium hesap aldım ve sorun ortadan kalktı ve bide pc ni ingilizce yap acılmaz yoksa ve kodla calısmaz :D Umrazım anlatabilmisimdir :)
korsanla mı oynadığımı mı zannediyosun korsanla ftb launcher açılıyo mu gerçekden bilmiyodum bunu bide bu kodu KöfteistKöfte (belki de bu sorunlardan en iyi anlayan kişi) söyledi ve başka bilgisayarlarda çalıştı onlarda türkçeydi ve windows 8 idi