FTB Monser oynayacak insan aranıyor.

Nakedwater

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tek başıma oynamaktan zevk almıyorum yaşı 16 ve üzeri arkadaşlar bana özel mesaj atabilir veya konunun altına link bırakabilir skype veya faceeboktan görüşüp oynayabiliriz..

Illa monster olması şart değil konuşarak kafamıza göre istediğimiz mod paketini oynayabiliriz.

Son düzenleme:

T_ShadowCat

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oynayabiliriz beraber ama server'ı nasıl kuracağını öğrenebilir miyim?

Crosbyy

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu Yanlış Yerde :S Benimle Oynar Mısın Kısmında Olması Gerek

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
İnsan :D Bir inekle, kedi ile oynamayı beklemiyordun herhalde.

Nakedwater

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oynayabiliriz beraber ama server'ı nasıl kuracağını öğrenebilir miyim?

2 bilgisayarım var internetim iyi birine serveri kuracağım veya 5 tlik nitrado alabilirim.

Konu Yanlış Yerde :S Benimle Oynar Mısın Kısmında Olması Gerek

Iı, üzgünüm yanlış yere açtıysam forumda moderator kıtlığı var heralde kimse ilgilenmiyor forumla.

İnsan :D Bir inekle, kedi ile oynamayı beklemiyordun herhalde.

Anlamadım ne dediniz?

T_ShadowCat

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet malesef :D bir elektrik mühendisinden öğrendiğim bir kaç şey var da hamachi pek güvenilir bir program değilmiş :D

T_ShadowCat

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
O konuda endişem yok zaten sanal kart kullanıyorum ama bilgisayarı sadece size değil herkese açıyor o biraz sıkıntı oluyor işte :D

Nakedwater

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
O konuda endişem yok zaten sanal kart kullanıyorum ama bilgisayarı sadece size değil herkese açıyor o biraz sıkıntı oluyor işte :D
Öyle bir olay yok malesef, yanlış bilgi verilmiş size. Skype'tan kabul ettim bu arada. Hamachinin olayı bir VPN ağı oluşturup networkleri aynı LAN gibi birbirine bağlamak, kaldıki benim sizin asıl ipnize ulaşmak için hamachinin kendi güvenlik duvarı diyebileceğimiz protokolü çözmem gerekli bunun hakkındada bilgisi olan en azından türkiyedeki anadolu üniversitelerinden mezun olmuş yazılımcı insanların bilgisi yok, çoğu ingilizce bile bilmiyor :).

Son düzenleme:

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Lanet olsun! Kedi olmasaydım oynardım!