SaintJermen
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar. Benim ve @Jakexga_merRS1 'in özenle hazırlamış olduğu Game Of Faction Tanıtım Konumuza Hoşgeldiniz.
Sunucumuzda bol eğlence, güven ve dostluk ortamı, ilgili yetkililer ve daha birçok şey bulabilirsiniz !
Sunucumuzda BATIHOST GÜVENCESİYLE 4 GB DDR3 Ram, Sınırsız Slot ve birçok plugin bulunmaktadır. Bunlardan en sevileni kafa düşürme pluginidir

Sunucumuzda lapis olmasına karşın, halk oylaması yapılarak lapisi kaldırarak yerine görev gibi daha zorlu şeyler eklemeyi planlıyoruz.
Sunucumuzda şuanlık alım yoktur.
EVENT 13.00 ila 19.00 ARASINDADIR.
Bu Konu Daha Sonra Düzenlenecektir, İşim Olduğundan Dolayı Konuya Özen Gösterememiş Olabilirim. Bu Konuda Affınıza Sığınıyorum.
SUNUCUDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR
*Sunucumuzda küfür edemezsiniz.
*Sunucumuzda spam yapamazsınız.
*Sunucumuzda reklam yapamazsınız.
*Sunucumuzda başka üyelere karşı saygılı olunuz, onları kırıcı davranışlarda bulunmayınız.
*Sunucumuzda "admin alım var mı ?" gibi sorular sormayınız. Alım olduğu zaman buradan ve sunucudan bildireceğiz.
Event
Arena
Arsa
Orman
Spawndan bir kare.
SUNUCUDA AÇILIŞA ÖZEL BÜYÜK EVENT VAR ! HEMEN GEL SENDE BİZE KATIL, BÜYÜK ÖDÜLLERİ KAÇIRMA !
Gameoffaction.batihost.com
1.7.2
Game Of Faction
Ekibi

Sunucumuzda bol eğlence, güven ve dostluk ortamı, ilgili yetkililer ve daha birçok şey bulabilirsiniz !
Sunucumuzda BATIHOST GÜVENCESİYLE 4 GB DDR3 Ram, Sınırsız Slot ve birçok plugin bulunmaktadır. Bunlardan en sevileni kafa düşürme pluginidir
Sunucumuzda lapis olmasına karşın, halk oylaması yapılarak lapisi kaldırarak yerine görev gibi daha zorlu şeyler eklemeyi planlıyoruz.
Sunucumuzda şuanlık alım yoktur.
EVENT 13.00 ila 19.00 ARASINDADIR.
Bu Konu Daha Sonra Düzenlenecektir, İşim Olduğundan Dolayı Konuya Özen Gösterememiş Olabilirim. Bu Konuda Affınıza Sığınıyorum.
SUNUCUDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR
*Sunucumuzda küfür edemezsiniz.
*Sunucumuzda spam yapamazsınız.
*Sunucumuzda reklam yapamazsınız.
*Sunucumuzda başka üyelere karşı saygılı olunuz, onları kırıcı davranışlarda bulunmayınız.
*Sunucumuzda "admin alım var mı ?" gibi sorular sormayınız. Alım olduğu zaman buradan ve sunucudan bildireceğiz.

Event

Arena

Arsa

Orman

Spawndan bir kare.
SUNUCUDA AÇILIŞA ÖZEL BÜYÜK EVENT VAR ! HEMEN GEL SENDE BİZE KATIL, BÜYÜK ÖDÜLLERİ KAÇIRMA !
Gameoffaction.batihost.com
1.7.2
Game Of Faction
Ekibi
Son düzenleme: