- En iyi cevaplar
- 7
Burası böyle değildi. Türkiye'nin en aktif Minecraft ve genel olarak oyuncu forumuydu, niye bu hale getirildi? Şu an resmen ölüme terk edilmiş bir forum kalmış geride. Eskiden aylık mesaj listesinde 100 sayılarını geçerdi herkes, bir kapışma vardı. Şu an ayın 4'ü, en yüksek mesaj atanın 5 mesajı var. Eskiden günde tek üye 20 mesajı zorlardı. Üye ilişkileri diye ana sayfada bölüm var ama Discord topluluk reklamı dışında bir şey yok.
Forumun eskiye nazaran çok eksiği var. Her şeyin bir sonu var diye geçiştirilecek hatalar olmamalı, böyle büyük hacimli bir forumda olamaz da. Ama olmuş, umarım yeni yönetim bu hatasından geri döner. Eski üyelerden (2016) biri olarak forumun uçurumdan aşağı bırakılması beni her girdiğimde üzüyor, 2021'den beri her girişimde forumun daha da öldüğünü görüyorum.
@AdexTR saygılar.
Forumun eskiye nazaran çok eksiği var. Her şeyin bir sonu var diye geçiştirilecek hatalar olmamalı, böyle büyük hacimli bir forumda olamaz da. Ama olmuş, umarım yeni yönetim bu hatasından geri döner. Eski üyelerden (2016) biri olarak forumun uçurumdan aşağı bırakılması beni her girdiğimde üzüyor, 2021'den beri her girişimde forumun daha da öldüğünü görüyorum.
@AdexTR saygılar.