Otellerde Küçük Bir Sorun Olduğu İçin Bakıma Alındı.otellere warpla ışınlanamıyorum nası olcak oteller yapılmadı mı?
nice +500 lere insallah [DOUBLEPOST=1411218900,1411215983][/DOUBLEPOST]Otellerde Küçük Bir Sorun Olduğu İçin Bakıma Alındı.
+107
Valla eger yasaksa burda sen yazdin sanirim yasak degil diye skyblockta kullanicam yasaksa suclayamazsiniz !Sanırm Yasak Değil
he tm okSkyblock'sa sorun yok Factions'da yasak olabilir sadece
SkyBlockda yasak deildir , Factions da ise nasil kullandigina baglinice +500 lere insallah [DOUBLEPOST=1411218900,1411215983][/DOUBLEPOST]
Valla eger yasaksa burda sen yazdin sanirim yasak degil diye skyblockta kullanicam yasaksa suclayamazsiniz !
Factions'da arsamda kullanicam bir sistem yapicam ben buttona basicam o bastigimda o itemi kac kere bastiysam bana vericek ama ben secicem sonra Lever'ı aktif hale getiricem o sırayla bana vericek sectigim itemleri olurmu ?SkyBlockda yasak deildir , Factions da ise nasil kullandigina bagli
Telefondan Yazıyorum hatalıysa özür dilerim ( TURKCELL T50 )
Kullanabilirsin oyleyse [emoji818]Factions'da arsamda kullanicam bir sistem yapicam ben buttona basicam o bastigimda o itemi kac kere bastiysam bana vericek ama ben secicem sonra Lever'ı aktif hale getiricem o sırayla bana vericek sectigim itemleri olurmu ?
Oke fakat birde oto kaktus farminda kullanicam sanirim baska bi ise yaramaz benim icinKullanabilirsin oyleyse [emoji818]
Telefondan Yazıyorum hatalıysa özür dilerim ( TURKCELL T50 )