Gangsta Games video agir küfür içerir

Makifu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Panpalar agir küfür içerir fena rezil ettim :D

Pickopat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
12 yıldır rehabilitasyon merkezinde uzman psikologluk yapıyorum, ilk defa bu kadar bozuk psikolojili bir çocuk gördüm. Ailesiyle görüşmek gerekiyor bunun

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu her kimse kafadan bozukluğu var , kardeşim bi oyun için insan sinir yapar mı? Git başka serverde oyna

Makifu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu her kimse kafadan bozukluğj var , kardeşim bi oyun için insan sinir yapar mı? Git başka serverde oyna

Lan murat (Cepkintr) çekince bisey yok ben çekince auvvvvv auvv ne amerika

hem ben sizi güldürmek için yaptım kimse gülmüyor hay amq :D

Legendlord

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lan murat (Cepkintr) çekince bisey yok ben çekince auvvvvv auvv ne amerika

hem ben sizi güldürmek için yaptım kimse gülmüyor hay amq :D
Kusura bakma kardeşim , adam çamurdan ev yapar , eline şaglık derim , emeğe saygı derim agzını açmam, adam alıntı yapar uyarırım ama genede güzel olmuş derim gene kötü bir şey söylemem ama forumumda abiin tekinin saga sola kufur ettiği videoya , ondan sonra yorumlarında küfür kullana bir kişiye akıl şaglığı yerinde demem , küfür etmenin zerre kadar komik yanı yoktur , aksine utanılacak bir yanı vardır , burası dingonun ahırı değil , git başka yerde küfür et kimse senin çocukca küfürlerini duymak zorunda değil ! Burada 11 - 12 yaşından tutta 50(belki daha fazla) yaşında insanlar var , sen hem gelip burada coluk cocuga yanlış kelimeler duymasına sebeb oluyorsun , hemde kendinden ciddi anlamda yaşca büyüklere saygızlık ediyorsun bide komiklik olsun diye yaptım diyosun, seni biraz MANTIGA , seni biraz SAYGIYA davet ediyorum!