Garip Maden

LeBim

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
2013-04-07_15.49.27.png
Arkadaşlar MineCraft'ı Oynamaya Yeni Basldım Degisik Adalar Buldum Lav'a Düsmemek İÇin Cre. Modda Araştırma Yaptım ve Böyle Bir Maden Gördüm Bir Chest Var.İçinden 7 Tane Gold İgnot,8Tane İron İgnot ve 7 Tane Coal Cıktı ve Ben Gidince Maden Yanmaya Basldı,Oyuna Yüklediğim Modlar:TooMany,Evcil Wolf'lar.Ben Bu Modları İndirirken.İçine Herobrine Modu Koymuşlar Herhadle Cevaplarınızı Bekliyorum.
2013-04-07_15.34.23.png
Ekli dosyayı görüntüle 28252

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır burası Terkedilmiş Maden çok karışıktır,kaybolabilirsin.Lav vardır genellikle bazı çukurların içinde bu madende tahta çitler falan olduğu için yanmıştır.Yani Herobrine modu yüklememişler senin modların içine :D

EDİT:TERKEDİLMİŞ MADEN = ABONDED MİNESHAFT

Theaser99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abandoned Mineshaft yani Terk edilmiş maden 30-40 blok aşağılarda görülebilir içinde sandık ve spider spawner'ler bulunur :)
Ayrıca zombi,creeper,skeleton dahil dikkatli gez :)

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hep aynı sorular soruluyor.Biraz araştırın kardeşim.Forumda 50-60 tane Mineshaft konusu var çözülmüş hepsine cevap yazıyorum.Bıktım artık :D

Mini-craft

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben bir keresinde burda gezdim tozdum öyle bir kayboldum ki en sonunda kütüphane gibi bir yer buldum oraya girdim yine kayboldum falan derken the endd :D Portala girerdim de yanımda end gözü yoktu :( Zaten o ejderhayı da yenemezdim :D

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bir keresinde burda gezdim tozdum öyle bir kayboldum ki en sonunda kütüphane gibi bir yer buldum oraya girdim yine kayboldum falan derken the endd :D Portala girerdim de yanımda end gözü yoktu :( Zaten o ejderhayı da yenemezdim :D
Bunun Stronghold 'a giden yolları da var tabi :D

Theaser99

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kütüphane dediğin yer tam olarak Stronghold ve bulması çoook acayip zor :D

berkeps3

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
WAYBE KÜTÜPHANE BULMUŞUN. Onlar çok zor bulunuyor :D