Gece Gece Olmadı Bu

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
ocu olurkende cok tatluyum...az once basima gelen olayi yaziyorum yalan degildir...abim bana dediki abdullah ben dedim ne bi daha cagirdi bi daha sonra mutfaga babam geldi dedi sen manyakmisin olum dedim niye baba dedi kendi kendine konusuon elini oklavaya goturdiki dedim baba sesli olarak dua ezberleyin dedi hoca dedim... gitti abim bi daha bagirdi gelsenelan baktim kumandayi ariomus karanlikta ne kadar korkunc demi ben korktum

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
ocu olurkende cok tatluyum...az once basima gelen olayi yaziyorum yalan degildir...abim bana dediki abdullah ben dedim ne bi daha cagirdi bi daha sonra mutfaga babam geldi dedi sen manyakmisin olum dedim niye baba dedi kendi kendine konusuon elini oklavaya goturdiki dedim baba sesli olarak dua ezberleyin dedi hoca dedim... gitti abim bi daha bagirdi gelsenelan baktim kumandayi ariomus karanlikta ne kadar korkunc demi ben korktum

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Zorin aslında "OLUM DİNLEYİN LAN SÜPER" demek isterdi fakat;

Korkuyor musunuz? ÇOK İYİ GELCEK!

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Beyler sonuc olarak hepiniz yogun bi sekilde dusunduz benim gibi her turlu carpilmaya musaitsiniz tuvalete gitmeyin ve bu konu yuzunden yaninizda neden onlari dusundugunuzu merak eden cinler en korktugunuz an artik zihninizi ele gecirirler uaridir ciddiyim ! Yuz ustu yatmayiniz sirtiniza biner cokerler buna karabasan denir sirt ustu yatarsaniz nefesiniz kesilir buna kapoz denie sunet geregi sag kol ustune yatiniz ve olu insanlarin kabir azabinin sesinu duyunuz imana gelin bi gun bu forumdaku herkes olecek imana geeel ey putperest carpilacaksin

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beyler sonuc olarak hepiniz yogun bi sekilde dusunduz benim gibi her turlu carpilmaya musaitsiniz tuvalete gitmeyin ve bu konu yuzunden yaninizda neden onlari dusundugunuzu merak eden cinler en korktugunuz an artik zihninizi ele gecirirler uaridir ciddiyim ! Yuz ustu yatmayiniz sirtiniza biner cokerler buna karabasan denir sirt ustu yatarsaniz nefesiniz kesilir buna kapoz denie sunet geregi sag kol ustune yatiniz ve olu insanlarin kabir azabinin sesinu duyunuz imana gelin bi gun bu forumdaku herkes olecek imana geeel ey putperest carpilacaksin
Karabasan denen şey beynin uyandıktan sonra kasların hala uykuda olmasıdır.
Benim bildiğim cinler sadece vücudu ele geçiriyor.
Dur ben bile korkmaya başladım.

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
okurken bi amin diye bağırasım geldi gece saat 12 çıkar oklavayla kumandayla kovalarlar beni :D ancak haklısın herkes yanacak çatır çutur yanacaz
o yüzden ölmeden önce hacca gidin oda olmadı çeşme yaptırın gayet hoş olur benim başıma geldi o çeşmeyi görünce varya sanki çölde su buldum o gün bu gündür teşekkür ediyorum o çeşmeyi yaptırana[DOUBLEPOST=1424815874,1424815834][/DOUBLEPOST]
Yalnız uyuyamayan insanlar senin hakkında çok kötü düşünceleri olacak.
HAYATINI KURTARIYORUM DAHA NE İSTİYORSUN.
benim bir isteğim olacaktı lütfen caps lockunu kapat onun yerine ben istedim lanet olası federaller

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Karabasan denilen olay en gucli cin ifritin sizi hedef secmesidir koskocaman sehirde sadece ondan korkani veya korkmadigi iddia edenlere ve onu dusunenlere su anda dusunuyorsunuz cocukken top oynadiginiz sokagi dusunun aksam oldu eve kosuyorsun kosarken korkuyorsun o yine yaninda kosede iyi dusunursen gorursun cirkin surati nee cirkinmi dedin ona ben demedim sen dedin bu noktadan sonra zihnini kontrol altinda tutamayacak bireyler yartsin tamemen kendim yazdiigim icin kucuk cocuklar etkilenebilir

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Unturned oynuyordum :(

Telefon klavyesiyle cebelleşirken gönderildi
telefon klavyesiyle cebelleşirken unturnedmi oynuyon tel için olanıdamı var[DOUBLEPOST=1424816444,1424816364][/DOUBLEPOST]
Karabasan denilen olay en gucli cin ifritin sizi hedef secmesidir koskocaman sehirde sadece ondan korkani veya korkmadigi iddia edenlere ve onu dusunenlere su anda dusunuyorsunuz cocukken top oynadiginiz sokagi dusunun aksam oldu eve kosuyorsun kosarken korkuyorsun o yine yaninda kosede iyi dusunursen gorursun cirkin surati nee cirkinmi dedin ona ben demedim sen dedin bu noktadan sonra zihnini kontrol altinda tutamayacak bireyler yartsin tamemen kendim yazdiigim icin kucuk cocuklar etkilenebilir
biz küçükken mahallede evler bitişikti eve gidene kadar grup grup gidiyoduk hele akşam ezanından sonra ilk terlik kimin :D tabi hepimiz hS yiyorduk