abdullah2323
BOZKURT
- En iyi cevaplar
- 0
ISte o an alacakaranlik gunes gitti gidecek neden geceleri korkariz bunun nedeni nedir biliyirmusun gece rahmet melekleri goge cikarlar ve sabah ezanina kadar inmezler geceleri bu kadar guclu olmalarinin sebebi budur karanliktanmi korkuyorsun o hic bir zaman karanlikta degil tam arkanda yatagindasin mitoloji yaptigimi saniyorsun bu konulari dusunmek cok tehlikelidir bir soz vardir bu tarafin hurileri diger tarafin zebanileridir derken yorganin alt kismini bile kulanamiyorsun hadi arkana baksana gercekligi ce gercegin tamamen hayal oldugunu gostereyim sana hadi saka yapmiyorum arkana bak en igrenc yaratik karsinda ama oturup siritiyor istte hayal gucun dostum ... hocamiz derdi benim gorduklerimi gorurseniz bir daha gormek istemezsiniz hadi bi daha arkana don ve onu sil gercek tehlike Kuranda yazdigi uzere cinler mesela beni nirmalde boyle gordunmu cunku cok dudsundum ve bunu ben yazmiyorum o yaziyor yalan soyleme sen hayir ben iste bu derece hasta olmamaniz icin anlatiyorum korkmayin birazdan cinneti anlatacagim uyumayan varsatelefon klavyesiyle cebelleşirken unturnedmi oynuyon tel için olanıdamı var[DOUBLEPOST=1424816444,1424816364][/DOUBLEPOST]
biz küçükken mahallede evler bitişikti eve gidene kadar grup grup gidiyoduk hele akşam ezanından sonra ilk terlik kimintabi hepimiz hS yiyorduk