son_savasci
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Benim tek isteğim wgli bir alanda sadece blok koyulabilsin. Ama koyduğu blok bile kırılmasın. sadece blok koyma aktif olsun.
aynen aklıma bişiler geldi önce ama sonra bi baktım wg diyoBaşlığa ne ile ilgili profesyonellerin gireceğini yazsaydın daha makbule geçerdi...
Adam blok koyulsun ama kırılmasın diyorEssentials AntiBuild ile tüm blokların koyulmasını kapatabilirsin ben öyle yaptım ?
Onuda ayarlıyosun zaten ?Adam blok koyulsun ama kırılmasın diyor
Nasıl?Onuda ayarlıyosun zaten ?
Minecraftta bilmediğim tek şey command block. Geri kalanını adımdan daha iyi biliyorum sağolOlum Sadece Profesyonler Girsin Deyince Bende Bir Craft Sorcan Zannetim
Kardeşim fikir üzerinden yola çıkarak herkese sonsuz madenci yorgunluğu ve zayıflık verdim. Artık tüfekle öldürürler ve helikopterlerimi kıramıyorlar. Blokları kıramıyorlar ama taret ve helikopter koyabiliyorlar. Birazdan profilindeki bütün mesajları beğencem. Konu tamam sorun Çözüldü Konu kilit.Command blok ile belli bir bölgedeki kişilere madenci yorgunluğu 99 verebilirsin.
Benim diyebileceğim en iyi şey bu
Teklifin için sağol ama kendi kendime öğrenmem daha iyi. O zaman daha iyi anlarım.sen server kur ben sana komut bloklarını öğreteiyim