Genel Skype Konusu

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar arkadaşlar kafamda bir süredir bu fikir vardı. Daha önce başka forumlarda da denedim bazılarından çok iyi arkadaşlar edindim az önce benzer bir konu gördüm , hatırlayınca uzatmadan açayım dedim.

Öncelikle amaç sohbet , muhabbet , arkadaşlık ve bu yüzden kimseyi zorlamıyoruz zorlayamayız zaten isteyenler Skype adreslerini yazsın. Konuya ismiyle beraber ekleyeceğim. Maksat ilişkiler artsın :lol:

Bunun kötü bir düşünce olduğunu düşünebilirsiniz ancak lütfen bunu profilimden söyleyin bu konunun sadece Skype adresleri olarak kalmasında yardımcı olun şimdiden teşekkürler.
Unutmadan benim adresim 'Swertyy'
İyi forumlar.. :)

• BraveHero - Skype: enes.bi -
  • UpFall - Skype: Deniz11092001 - Deniz.
  • Zorinkun - Skype: redeagle911 - Gürkan.
  • cbg2002 - Skype: celal.king54 -
  • WhoIsLance - Skype: Crazymckillem - Enes.
  • Reloven - Skype: omer0000123 - Ömer , 19.
  • Admicos - Skype: ecbercnl -
  • Kprldes - Skype: krples - Atakan.
  • Tario67 - Skype: mesut.xflex32 -
  • kadirBerk - Skype: kadirberk999 -
  • R4PT0R3X - Skype: raptorex15 -
  • ColdFireTR - Skype: coldfire_tr -
  • AtakanErmisKZ - Skype: zoturk.destek -
  • uninununium - Skype: quarizmat -
  • MrCezmi - Skype: batuhan.osman.96 - Osman.

Son düzenleme:

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Valla benim hiç arkadaşım yok. Ama internetten tanıştığım arkadaşlarımla (2 Yıldır) | 7/24 Konuşuyoz. [şu an Unturned Oynuyoz :D]

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla benim hiç arkadaşım yok. Ama internetten tanıştığım arkadaşlarımla (2 Yıldır) | 7/24 Konuşuyoz. [şu an Unturned Oynuyoz :D]

Konuya ekledim genel görünüm ortaya çıkmıştır. Listenin uzayıp gitmesini canı gönülden istiyorum beni de eklemişsin sağ olasın.
Not: Adınızı yazarsanız onu da eklerim. Yaş vs. istediğiniz detayı verebilirsiniz.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Adım Deniz .3

Konuya ekledim Deniz. :)[DOUBLEPOST=1409290658,1409257599][/DOUBLEPOST]Dünkü ismini hatırlamadığım bir spam-sohbet konusundan dolayı konuyu görenin az olmasından ve forum üyeleri yararına bir konu olduğunu düşündüğümden güncelliyorum. Umarım kurallara aykırı bir durum gibi algılanmaz.

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Benimkine not çek yanlız salak saçma (Özellikle lapisli) server reklamı atacaklar gelmesin :D

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0