GERÇEK ENITY 303'Ü GÖRDÜM!

SuperNova412

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Entity 303 gerçekten var. Ancak henüz hala nasıl bir şey olduğuna karar verilemedi. Yeni çıkan herhangi bir snapshot içinde çıkabileceği mojang tarafından belirtildi bile. Mojang'ın twitter adresine bakarsan orada:
Entity 303 is not a lie! We tried give you a Herobrine. But we seen the "Removed Herobrine" update and forgot it. However we really wanted it and Entity 303 came for an idea. Entity 303 can be seen in any new snapshot.
"
yazıyor. Bakabilirsin kendin. Bana yalancı deme.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Off eskiden çıkmış bir konuydu neyse ki fazla yayılamadı diye seviniyordum fakat anlaşılan yayılıyor, inanmayın böyle şeylere, varsa da var, sanki ekrandan fırlayıp sizi öldürecek.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
BEN ENTİTİ ÜÇÜZÇÜ GÖRDÜM VE Bİ DAHA OYUNA GİRMEDİM ÇOK KORKUNÇ ABİ OUTLAST AMNESYA FALAN YANINDA KÜÇÜH KALIR

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
başlığı görünce sövdüm
içeriği görünce daha çok sövdüm

SuperNova412

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Off eskiden çıkmış bir konuydu neyse ki fazla yayılamadı diye seviniyordum fakat anlaşılan yayılıyor, inanmayın böyle şeylere, varsa da var, sanki ekrandan fırlayıp sizi öldürecek.
Benim yazımı okumadığınız belli. Kimse inanmasın. Ve ayrıca korktuğumuz için değil zaten. İnanmayan inanmasın ancak minecraft'ta karşınıza geçtiği gibi nasıl mosmor olacağınızı görmek isterdim. (Tabii ki mojang yalan söylüyorsa ben mosmor olcam ama... :()

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normalde böyle saçma sapan şeylere pek inanmam fakat bu videoda da ilginç bir olay görünce yok artık demeye başladım.
Edit:2:30'dan sonra başlıyo olaylar

SuperNova412

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normalde böyle saçma sapan şeylere pek inanmam fakat bu videoda da ilginç bir olay görünce yok artık demeye başladım.
Edit:2:30'dan sonra başlıyo olaylar
Benzer bir olay Korkunçlu ulaş diye bir video'da daha vardı. İzleyebilirsin. Genelde 1.8 versionlarında oluyor. 2 kere görünce ben de inanmaya başlamıştım. Baktım mojangın açıklamalarına. İşte benim inanmam'da böyle gelişti yani :D