Gerçek Faction

Böyle bir sunucu açsak "Ben oynarım!" diyebilecek var mı?

• Kullanılan toplam oy
    18

___Emre___

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yakın zamanda arkadaşlarla birlikte gerçeğe en yakın faction sunucu açmaya karar verdik. Gerçekten kastım lapis, hammadde, market vb. olmadan faction sunucuların ilk çıktığı yıllara benzeyen bir faction. Tek farkı para birimi olacak ve oyuncular elde ettiği eşyaları sanal bir pazar yoluyla satışa çıkaracaklar. Böylece oyuncular arasında bir dayanışma/bağ kurulacak. Böyle bir sunucu açsak ben oynarım diyecek var mı? Sizce açmalı mıyız? Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin. Boşuna heveslenip sunucu kurulduktan sonra ortada kalmak istemiyoruz fakat tamamen emek bir sunucu olacak ve faction sunucuların ilk çıktığı yılları anımsatacak bir sunucu yapmayı hedefliyoruz.

Minecraft ile ilgili paylaşımlar yasakmış sanırım. Konuyu mümkünse doğru bölüme taşıyın lütfen.

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aç ama ortada kalırsın kardeşim. 20'yi geçeceğini %40 sanmıyorum. -_-

___Emre___

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aç ama ortada kalırsın kardeşim. 20'yi geçeceğini %40 sanmıyorum. -_-
Katılıyorum fakat ortada gerçek faction kalmadı belki açarsak eski günlerin bir kısmını geri getirebiliriz. Belki benim gibi düşünen kişiler ortaya çıkar. Şahsen lapis olan sunucularda en fazla on dakika sıkılmadan durabiliyorum.

Bu arada öyle bir sunucu olacak ki elmas set ile savaşmaya kıyamayacaklar yani sunucuda tamamen emeğiniz ile ön plana çıkacaksınız. X-ray çalışmayacak.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
/tp , /sethome ve /spawn komutları kalırsa oynarım. Onun dışında bütün komutları devre dışı bırakabilirsin problem değil. Sunucuyu açarsan beni etiketle.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
sana olcakları söleyebilirim ben bir medyumum bak şindi,
sunucuda hiçbir eklenti olmadığı için yapman 1 gün sürücek,
foruma reklam vericeksin,
herkes şükür biri açtı diye olumlu yorum atıcak,
1 hafta sonu oyuncusuzluktan kapicaksın ama yine sen birilsin :D

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Devam et hacı ilk çıktığı zamanlar oduncu vardı ama ordan kasıyoduk para jobs falan da vardı bunları unutma beğenirsem reklamı beleşe getirmiş olucan benden... :alkış::alkış:

Wasdefq

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Baştan belli bi kitle bulup açman gerekiyo ilk 3 gün kesin oynayacak bi 10 kişi bulman lazım ki servere giren adam 5 kişi görüp de sonsuza kadar çıkmasın serverden

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oynarım diyenler yalan söyler kardeşim, boşuna açma ortada kalırsın.

MyEnesK

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
:D Reklam Olmasın NoMercyMCde lapis yok sadece jobsla para kazanılıyo ona göre bi sistem yaparsan ndn oynanmasın D:

___Emre___

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Sunucuyu açmaya karar verdik eğer tutulmazsa küçük bir bakım ile normal faction olacaktır.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Reklam olmasın ama o sunucu hayatımda gördüğüm en iyi faction sunucuları arasındaydı :D

La olum /warp orman yazıyorsun her tarafı deşmişler. İlerleyeyim boş bir yer bulurum diyorsun ilerliyorsun, ilerliyorsun deşilmiş yerler bitmiyor ve en sonunda bir yerden düşüp ölüyorsun. En azından ben oynarken böyleydi şimdi nasıl oldu bilmiyorum ama tahmin etmek zor değil.

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
La olum /warp orman yazıyorsun her tarafı deşmişler. İlerleyeyim boş bir yer bulurum diyorsun ilerliyorsun, ilerliyorsun deşilmiş yerler bitmiyor ve en sonunda bir yerden düşüp ölüyorsun. En azından ben oynarken böyleydi şimdi nasıl oldu bilmiyorum ama tahmin etmek zor değil.
Madende obsidyen aranıyor çünkü :D