Gerçek Hayata Benzer Server Açıcam Ne Gibi Pluginler Gerekir

ozanalp200

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Evet Gerçek Hayata Benzer Server Açacağım Ne Gibi Pluginler Gerekir Cevaplarsanız Teşekkür Ederim

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ne konulu olacak gerçek hayat derken nasıl bir hayat söyle sana plugin paketi yapam ozan :D

ozanalp200

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Furkan Gerçek Hayat Dediğim Adamlar Odun Toplayıp Maden Kazıp Onları Satıp Apartmanlardan Daire Satın Alıcaklar İsteyen Kilitli Olmayan Chestleri Açıp Hırsızlık Yapabilir Ama Polisler Yakalarsa Hapise Atılır Adamda Öldürebilirsin Ama Yakalanırsan Gene Hapis :D İşte Daha Güzel Yapıcak Pluginler Varsa Sölermisiniz Dedim

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Furkan Gerçek Hayat Dediğim Adamlar Odun Toplayıp Maden Kazıp Onları Satıp Apartmanlardan Daire Satın Alıcaklar İsteyen Kilitli Olmayan Chestleri Açıp Hırsızlık Yapabilir Ama Polisler Yakalarsa Hapise Atılır Adamda Öldürebilirsin Ama Yakalanırsan Gene Hapis :D İşte Daha Güzel Yapıcak Pluginler Varsa Sölermisiniz Dedim
O_o bu iş beni aşar da köylü shop (köylü shop ne edebiyatın ) onu yüklersin bi orman yaparsın falan filan işte apartman yaparsın setparent wg komutları falan eyi olur

ozanalp200

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
O_o bu iş beni aşar da köylü shop (köylü shop ne edebiyatın ) onu yüklersin bi orman yaparsın falan filan işte apartman yaparsın setparent wg komutları falan eyi olur
Tamam Saol[DOUBLEPOST=1412545864,1412545823][/DOUBLEPOST]Köylü Shopu Yapabiliriz Ama Köylü Nasıl Odun Karşılığı Para Vericek

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ben de açıyordum, towny. Ama çok zor geldi, bıraktım yapımını.

furkansahin1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
köylü pazarında map de hafif yardımcı olurum :D bakılır[DOUBLEPOST=1412546412,1412546300][/DOUBLEPOST]Bak şöyle adam ormana çıkar odun toplar sonra kasabanın marketlerine gider köylülere satar ondan sonra zümrüt,dimaond,altın,demir gibi şeyler alır (sen söyle ben hallederim) sonra onu satar kendine 20x20 bi yer alır ev yapar gibi polis olayı zor

ozanalp200

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
köylü pazarında map de hafif yardımcı olurum :D bakılır[DOUBLEPOST=1412546412,1412546300][/DOUBLEPOST]Bak şöyle adam ormana çıkar odun toplar sonra kasabanın marketlerine gider köylülere satar ondan sonra zümrüt,dimaond,altın,demir gibi şeyler alır (sen söyle ben hallederim) sonra onu satar kendine 20x20 bi yer alır ev yapar gibi polis olayı zor
Köylü Pazarı Pek Yapmaya Gerek Yok Onun Yerine Market Yaparız Ve Servere Eğlenceler Ekleyebiliriz

ozanalp200

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Polis İçin Tutuklama Plugini Var Bide Araba Yüklücez

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Meslek olabilir. Adam kayışla sağ tıklayınc adam kaçamaz (skeiptle yaoılabilir)

Sent from my iPad using Tapatalk