Gizli Ağaç Tuzağı

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Tuzağı Bence Farketmek İmkansız :D
[DOUBLEPOST=1416258038,1416258006][/DOUBLEPOST]720p izlemeyi unutmayın!

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bence fark etmek hiçte imkansız değil. Toprağı kazarsan yine tntler görükür ? (Videonun tamamını izlemedim.)

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şalterin amacı neydi? Ayrıca gerçekten çok basit ve ben ağaç yüksek olmadıkça alltakinin üstüne çıkmam ve en alttan kesmeye başlarım.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şalterin amacı neydi? Ayrıca gerçekten çok basit ve ben ağaç yüksek olmadıkça alltakinin üstüne çıkmam ve en alttan kesmeye başlarım.
Şalterin amacı Basamağa düşüyor. Tahta Basamak İtemlere uyarlı olduğu için: Ağacın sonu kırılır. Sonrada şalter düşer. Basamak TNT'ye enerji yollar. basamak altındakini çalıştırır ve diğer tüm TNT'ler patlar.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şalterin amacı Basamağa düşüyor. Tahta Basamak İtemlere uyarlı olduğu için: Ağacın sonu kırılır. Sonrada şalter düşer. Basamak TNT'ye enerji yollar. basamak altındakini çalıştırır ve diğer tüm TNT'ler patlar.
Cevabın için teşekkürler. Bu durumda üstüne çıkıp aşağı düşmemize de gerek kalmaz. Bu yönden yaptığım eleştiriyi geri alıyorum.

smolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
biraz basit ve suan cogu serverde tnt yasak madde tuzak yapılması zor !!! bos konu bence ama bukkit oynayanlar icin olabilir